Rastislav Búgel Basketbal

Najzdrvujúcejšia prehra v histórii samostatnosti: Basketbalisti nestačili na rozbehnutý Inter

Omladený nitriansky basketbalový káder zatiaľ v prebiehajúcej sezóne nenašiel recept na víťazstvo. Na Pasienkoch podľahli Interu.

Ilustračný obrázok k článku Najzdrvujúcejšia prehra v histórii samostatnosti: Basketbalisti nestačili na rozbehnutý Inter
Foto: Rastislav Búgel

Nitrianski basketbalisti sa v aktuálnej extraligovej sezóne trápia. Zverencom trénera Urbana sa zatiaľ nepodarilo prelomiť smolu. Niekoľko dobrých výsledkov môže zrazu zmazať prehra na pôde bratislavského Interu.

Mladíci sa postavili proti skúsenému tímu. V prvej štvrtine dokázali náporu bratislavských hráčov odolávať (19:14). Vyrovnaná partia však na Pasienkoch nepokračovala. Iniciatívu plne prebrali domáci hráči a Nitrania sa nestačili čudovať. Druhú desaťminútovku prehrali vysoko 33:14 a to ešte nebol koniec.

Po zmene strán diváci na Pasienkoch videli zápas pod taktovkou domácich. Zverenci trénera Urbana prehrali vysoko aj tretiu štvrtinu (33:16) a zápas mali v svojich rukách. Prekvapenie sa nekonalo ani v poslednom dejstve. Nitra prehrala o štrnásť bodov a celkovo podľahla Interu rozdielom triedy 109:54.

BK Inter Incheba Bratislava – MBK SPU NItra 109:54 (19:14, 33:14, 33:16, 24:10)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM