Tlačové správy

Najväčší záujem je o neviazaný internet

Ak vám končí zmluva na internet alebo televíziu, máte možnosť poobzerať sa aj po ponuke, ktorá vás už nebude obmedzovať. S novou akciovou ponukou neviazaných služieb aktuálne prichádza spoločnosť Slovanet.

Ilustračný obrázok k článku Najväčší záujem je o neviazaný internet
Zdroj: Slovanet

Telekomunikačný operátor Slovanet prichádza od mája s rozšírenou akciovou ponukou internetu a televízie pre domácnosti. Pripojenie pritom ponúka bez viazanosti, pričom zachováva nízke akciové mesačné ceny ako aj dotované ceny zriadenia či zariadení (router, set-top box a pod.).

Využite zníženú cenu internetu

Spoľahlivý internetový program Optik 15 s rýchlosťou sťahovania 15 Mbit/s a neobmedzeným prenosom dát napríklad vyjde 11 € mesačne. Oplatí sa vám však zvážiť novinku – zníženú cenu najrýchlejšieho programu Optik 100, dostupného vo väčšine sietí operátora teraz len za 15 € na obdobie prvých 6 mesiacov.

Zvýhodnené balíky internetu a televízie

Ešte výhodnejšie je zvoliť si kombináciu internetu spolu s televíziou. Napríklad IDEÁLNY BALÍK internetu, digitálnej IPTV televízie a voliteľného telefonovania poskytuje rýchlosť sťahovania dát 60 Mbit/s, TV ponuku rozšírenú o 2 tematické balíky podľa vášho výberu a TV archív v cene, ako aj telefonovanie v sieti Slovanet úplne zadarmo. To všetko len za 24 € mesačne.

Novinka: Televízia Maxi

Ďalšou novinkou v ponuke operátora je nový typ TV služby – Televízia Maxi, dostupnej vo vybraných káblových sieťach. Aktivovať ju môžu noví aj existujúci zákazníci a to v kombinácii s internetom Optik 60 alebo Optik 100. Televízia Maxi poskytuje minimálne 12 nových TV programov v základnej ponuke oproti bežnej káblovej televízii, voliteľné tematické a prémiové balíky za výhodné ceny, programy aj v HD kvalite, 7 dňový archív vybraných TV kanálov a dokonca aj predpoveď počasia a sledovanie YouTube na TV prijímači.

Nové možnosti výhodnejšieho telefonovania

Slovanet najnovšie sprístupnil svoje výhodné telefonovanie aj cez pripojenie pevným LTE internetom, ktoré neustále rozširuje a dostupné je už pre viac ako 300 000 domácností Slovenska. Záujemcovia o telefonovanie si môžu k základnej službe aktivovať nové doplnkové balíky Telefón 100 alebo Telefón 250 a získať tak dostatok predplatených minút za ešte výhodnejšiu cenu.

Doplňujúce informácie o neviazanom pripojení

Nová akciová ponuka služieb bez viazanosti je dostupná pre všetky bežné typy pripojenia cez vlastné telekomunikačné a televízne siete Slovanetu. Zvoliť si neviazané pripojenie cez siete iného operátora je možné tiež (napríklad internet typu DSL), avšak bez niektorých akciových výhod. Programy Slovanetu bez viazanosti získajú nielen noví, ale môžu na ne v prípade záujmu prejsť aj doterajší zákazníci spoločnosti. Zmluvy na neviazané pripojenie majú 3-mesačnú výpovednú dobu. Neviazané programy Slovanet ponúka vďaka neustálemu zvyšovaniu kvality svojich služieb.

Informujte sa o dostupnosti novej ponuky na vašej adrese

Pre viac informácií o akciovej ponuke neviazaného internetu a televíziu a pre overenie dostupnosti navštívte webstránku www.slovanet.sk alebo zavolajte na bezplatné telefónne číslo 0800 608 608.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Slovanet
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM