Lucia Lauková Šport

Najmenší cyklisti sa môžu ukázať: V parku na Sihoti bude detská tour Petra Sagana

V nitrianskom mestskom parku sa budú konať cyklistické preteky pre deti. Vaše ratolesti si môžu "vybicyklovať" diplom s podpisom Petra Sagana.

Ilustračný obrázok k článku Najmenší cyklisti sa môžu ukázať: V parku na Sihoti bude detská tour Petra Sagana
Zdroj: TASR

Cyklistická Sagan mánia bude pokračovať aj v Nitre. Malé talenty sa budú môcť ukázať v 3. kole pretekov pre najmenších s názvom Detská tour Petra Sagana. Zápolenie na dvoch kolesách začalo tento rok v Lučenci.

Na štart sa mladí cyklisti postavia už v nedeľu 7. mája v Mestskom parku na Sihoti v Nitre. Súťažiť sa bude v 6 kategóriách podľa veku. Na preteky môžete prihlásiť svoje dieťa do 14 rokov.

„Prihlásiť sa na súťaž je možné aj v deň konania podujatia na prezentácií, nutné je však prísť s dostatočným predstihom,“ píše sa na webe súťaže.

Kultúrny program

Ako informujú organizátori, počas celého podujatia bude pripravený pre účastníkov aj kultúrny program. Štartovné v kategórii „Baby“ sa neplatí. Za deti v kategórii mikro až po starších žiakov sa platí štartovné 2 eurá.

Odmena za preteky

Z pretokov si vaše malé talenty odnesú účastnícky list, v podobe plagátu s podpisom Petra Sagana. V kategóriách mikro až starší žiaci získajú prví traja v každej kategórií plaketu a medailu Petra Sagana.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM