Monika Földešiová Iné športy

Na zelenom stole ostáva víťazstvo doma

V piatok večer sa konalo ďalšie kolo Majstrovstiev okresu Nitra v stolnom tenise, v ktorom na domácej pôde nastúpilo A a B družstvo Stolnotenisového klubu Nitra 08.

Nitra 08 A – Čeľadice A 10:8 (Babic 4,5, Magušín 2,5, Stračár 1,5, Rehák 1, Magdina 0,5) V 14. kole I. triedy po dramatickom priebehu zvíťazilo družstvo STK Nitra 08 „A“ nad súperom z Čeľadíc tesne 10:8. Základom úspechu boli body získané v oboch štvorhrách a výkon domácej jednotky Milana Babica, ktorý porazil všetkých hráčov súpera. Práve Babic získal aj rozhodujúci desiaty bod a to až v poslednom zápase stretnutia proti najlepšiemu hráčovi hostí – Minárovi.

Nitra 08 B – YMCA Nitra 7: 11 Družstvu STK Nitra 08 „B“ sa už v II. triede MO darilo menej, keď podľahli mestskému rivalovi YMCA Nitra 7:11. Družstvo YMCA Nitra, tak oplatilo STK Nitra 08 „B“ prehru z jesene, najmä vďaka vynikajúcemu Liptákovi. Z domácich zažiaril Vladimír Tarina, ku ktorému sa však ostatní hráči výkonom nepridali a preto sa museli zmieriť s ďalšou prehrou a na prvé víťazstvo v jarnej časti súťaže si budú musieť ešte počkať.

stolny tenis
25
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM