Kultúra

Na záver sviatkov to v Nitre bude žiť! Čaká nás hneď niekoľko ŠTEFANSKÝCH zábav

Vianoce sú tu a v ich závere už tradične prídu obľúbené Štefanské zábavy. Čo všetko nás v pondelok 26. decembra čaká v Nitre?

Ilustračný obrázok k článku Na záver sviatkov to v Nitre bude žiť! Čaká nás hneď niekoľko ŠTEFANSKÝCH zábav
Zdroj: Pexels.com

Na Štefana sa bude v Nitre zabávať. Pozrite si, čo si pre nás pripravili nitrianske podniky. Je z čoho vyberať.

Koncert Bijouterrier

20.00 – Music a Cafe

Odštartujeme poriadne zostra. Slovenská hardcore punk-rocková kapela Bijouterrier to roztočí o 20.00 v pri­estoroch Music a Cafe v OC Centro Nitra. Vstupné je vo výške 12 eur.

Štefanská oldies party

20.00 – Penzión Artin

Ak sa rozhodnete vyskákať majonézový šalát a vianočného kapra, dobrou príležitosťou bude Štefanská oldies party v Penzióne Artin. O zábavu sa postará DJ FRANKIE a MC ERIK feat. IVANA. „Rezervácie na oldies párty: artin@penzionartin.sk alebo +421 37 651 61 01,“ píše Turistické informačné centrum (TIC) Nitra.

Štefanská zábava

20.00 – Domof Creativity

Poriadnu zábavu si pripravil aj Domof Creativity (v Dome módy). Do tanca bude počas celého večera hrať skupina Spodorecha. Vstupné je vo výške 5 eur.

Prečítajte si tiež

Štefanské karaoke

20.00 – Frankie Rock Club

Ak sa chcete zabaviť a ukázať, čo vo vás je, aj pre vás máme skvelý tip. Frankie Rock Club na Mostnej ulici láka od 20.00 hodiny na pravé Štefanské karaoke.

Štefanská zábava v Čudnom pohľade

20.00 – Čudný pohľad

Štefanská zábava vypukne aj v obľúbenom Čudnom pohľade. „Príďte sa s nami naliať na našu tradičnú každoročnú Štefanskú zábavu. Čaká vás množstvo akcií na alkohol,“ píše sa v udalosti na sociálnej sieti. O zábavu sa postará DJ Rado. Vstupné sú 3 eurá.

Štefanská tancovačka

21.00 – Mariatchi

„Štefanská v Mariatchi je legendou. Po dvojročnej nútenej prestávke sa vracia vianočné vydanie tancovačky. Podujatie je vhodné pre milovníkov kvalitnej hudby bez žánrových obmedzení. Počas podujatia sa doporučuje vykonávať nenáročný rytmický pohyb, nezáväzná socializácia a konzumácia tekutín. Sprievodcom vianočného večera bude tradične viktorr,“ lákajú organizátori.

Štefanská Levity

22.00 – Bizzare Club

Bizzare Club bude na Štefana žiť nespútanou zábavou. „Levity prináša na Slovensko ďalšieho výborného zahraničného hosťa, ktorým je skvelý DJ a producent z Atén, Thodoris Triantafillou,“ informuje TIC Nitra. Vstupné je 12 a 15 eur.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM