Lucia Lauková Samospráva

Na Mestskej tržnici v Nitre sú voľné miesta: Radnica ich ponúka na prenájom

Mesto Nitra ponúka na prenájom voľné nebytové priestory na Mestskej tržnici. Zverejnilo výzvu na predkladanie cenových ponúk.

Ilustračný obrázok k článku Na Mestskej tržnici v Nitre sú voľné miesta: Radnica ich ponúka na prenájom
Zdroj: TASR

Mesto Nitra uverejnilo výzvu na predloženie cenových ponúk na prenájom aktuálne troch voľných nebytových priestorov na Mestskej tržnici v Nitre. Ako informuje mesto Nitra v podmienkach predloženia cenový ponúk cenová ponuka musí byť predložená písomne v slovenskom jazyku v zapečatenej obálke označenej heslom: „PRIAMY PRENÁJOM – … (číslo nebytového priestoru) – NEOTVÁRAŤ!“

Ide o nebytový priestor na prízemí č. 107 s rozlohou 77,40 m2. Pre tento objekt je stanovená minimálna cena 80 eur/m2/rok. Ďalším predmetom prenájmu je nebytový priestor č. 367 s rozlohou 31,00 m2. Tento priestor sa nachádza na poschodí. Jeho minimálna cena je 60 eur/m2/rok. Posledný nebytový priestor v ponuke sa nachádza tiež na poschodí, má číslo 818 a rozlohu 17,20 m2. Jeho minimálna cena je 60 eur/m2/rok.

Podľa výzvy na predloženie cenových ponúk žiada mesto Nitra predložiť cenové ponuky osobne alebo poštou na podateľni Mestského úradu v Nitre, Štefánikova tr. 60 v Nitre. „Cenové ponuky na nebytový priestor č. 107, je možné podávať do 29. apríla 2016 do 12:00 a na ostatné nebytové priestory vždy do štvrtka v príslušnom kalendárnom týždni do 12:00,“ uvádza mesto Nitra vo výzve na predloženie cenových ponúk.

Vyhodnotenie cenových ponúk sa bude uskutočňovať pravidelne každý piatok v kalendárnom mesiaci na Mestskom úrade v Nitre – odbor majetku. Vyhodnotenie cenových ponúk na nebytový priestor č. 107 bude dňa 02. mája 2016.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM