Rastislav Búgel Hokej

Na hokej po novom: V nasledujúcej sezóne s pozmenenými sektormi

Nitriansky hokejový klub HK Nitra priniesol okrem nových mien do svojich radov aj ďalšiu novinku, ktorá sa stretla s rozporuplnými reakciami.

Ilustračný obrázok k článku Na hokej po novom: V nasledujúcej sezóne s pozmenenými sektormi
Foto: Rastislav Búgel

Koncom júla prinieslo vedenie HK Nitra na svojej oficiálnej stránke informáciu o zmene rozloženia sektorov na hokejovom štadióne. „Sedačky z hornej časti tribúny A odstránime, čím znova vytvoríme pre fanúšikov sektor na státie tak, ako to bolo pred piatimi rokmi. Celá horná časť tribúny A bude na státie. Naopak, horná časť tribúny B bude celá na sedenie, to znamená, že sedačky namontujeme aj do dvoch krajných horných sektorov, ktoré doposiaľ slúžili na státie. Prakticky to znamená, že celá tribúna B bude mať sektory len na sedenie. Ak budeme mať ohlásený výjazd fanúšikov hostí, ich nový sektor vznikne na jednej strane tribúny C, ktorá je za bránkou,“ povedal riaditeľ HK Nitra Ján Plandora.

Rozporuplné reakcie

Nové vnútorné usporiadanie sektorov na hokejovom štadióne nie je pochuti niektorým fanúšikom. Umiestnenie sektora hostí na tribúnu C je pre niektorých nepochopiteľné. „Mne sa nepáči predstava dvesto skákajúcich fanúšikov na tribúne C. Treba to ešte poriadne premyslieť,“ píše jeden z fanúšikov na sociálnej sieti. Podobný názor zdieľa aj ďalší priaznivec nitrianskeho hokeja. Tomu sa nepozdáva umiestnenie hosťujúceho fanklubu blízko toho domáceho. „Mali by ste najať viac juniorov na zbieranie bordelu z ľadu, lebo tie sedačky tam pôjdu, to mi verte… A vôbec, hosťujúci na C je tiež blbosť, lebo je to celkom blízko nás,“ napísal na sociálnej sieti.

Pozrite si novú podobu hokejového štadióna v našej galérii.

Foto: HK Nitra

Hokejový štadión
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM