Lucia Lauková Kultúra

Na Chrenovej v Nitre vás zahreje kultúra: PROGRAM podujatí na november

V novembri vás v kluboch na Chrenovej zahrejú tóny gitarových mágov, či koncerty známych kapiel. Všetko to okorení správna dávka humoru a umenia.

Ilustračný obrázok k článku Na Chrenovej v Nitre vás zahreje kultúra: PROGRAM podujatí na november
Zdroj: TASR

PROGRAM NÁJOMNÁ JEDNOTKA

GITAROVÝ DVOJKONCERT– MICHAL PAVLÍČEK& HENRY TÓTH

5.novembra

Nitru čaká exkluzívny dvojkoncertový večer gitarových velikánov z Česka a Slovenka. Na jednom pódiu sa predstavia český gitarový virtuóz Michal Pavlíček so šansónovou speváčkou Monikou Načeva a najlepší slovenský gitarista Henry Tóth. Michal Pavlíček má na svojom konte hudobné spolupráce s hviezdami ako Hana Hegerová, BáraBásiková či Lucie Bílá a na koncerte predstaví to najlepšie zo svojej hudobnej kariéry. Henry Tóth vystúpi na pódium s celou kapelou a predvedie skladby z nového albumu, ktorý bude na koncerte slávnostne pokrstený.

Vstupné: 13 eur

MARIEROTTROVÁ& NEŘEŽ – EXKLUZÍVNA TOUR 2017

10. novembra

Česká pop star a stálica československej hudobnej scény MarieRottrová vyráža na exkluzívne turné so skupinou Neřež. Hudobnú kariéru odštartovala s kapelou Flamingo a medzi jej nezabudnuteľné hity patria Kůňbílý, Řeka lásky, Mělijsmesepot­katdřív, To nic, Lásko, Markétka, Lásko, voníšdeštěm, Ten vůz už jel a mnoho ďalších. Autormi vynikajúcich textov jej piesní sú špičkoví umelci ako Jaromír Nohavica, Jaroslav Wykrent a JiřinaFikejzová. Vstupné:Ticket­portal – vypredané

MENO

13. novembra

Komédia o hre na pravdu odrýva dôsledky neľútostnej úprimnosti, ktorá dokáže zamávať s rodinnými aj kamarátskymi vzťahmi. Zuzana Mauréry, Richard Stanke, AdyHajdu, Lucia Hurajová, Kamil Mikulčík sa predstavia v brilantnej hre podľa najlepšej francúzskej tradície.Inscenácia Meno sa s obrovským úspechom hrala v Paríži, kde sa stala komédiou roka a získala Molièrovu cenu. Neskôr ju uviedli v šestnástich krajinách a v roku 2012 vznikol na jej motívy aj celovečerný film.

Vstupné: 17 eur

MUŽ A ŽENA TOUR 2017 – MARCEL PALONDER& KRISTÍNA GREPPELOVÁ

16. novembra

MarcelPalonder, interpret populárnej hudobnej scény, a KristínaGreppe­lová,známa herečka zo slovenských seriálov, vyrážajú na spoločnú turné po Slovensku. Marcel Palonder si domácich fanúšikov získal nadčasovým hitom Láskaa zahraničnému publiku sa predstavil ako úspešný reprezentant Slovenska na súťaži Eurovízia. Turné sa bude niesť v znamení nového albumu Posledné tango.

Vstupné: 15 eur

ZOČI VOČI – TOUR 2017

24. novembra

Slovenská rocková hudobná skupina z Nitry vychádza vo svojej tvorbe z hudobných žánrov metalcore, punk, rock a hardcore. Na scéne pôsobí od roku 2004 a na svojom konte má 4 albumy. Už čoskoro sa kapela chystá predstaviť svoj nový štúdiový album, no ešte predtým vyráža na turné s kamarátmi z kapely Rybičky 48, na ktorom odohrá po 6 koncertov na Slovensku a v Českej republike.

Vstupné 8 eur

GLADIATOR –AKUSTIKTOUR

25. novembra

Skupina Gladiátorpôsobí na hudobnej scéne od roku 1989 a v najbližších dňoch vyráža na svoje prvé akustické turné po Slovensku. Kapela predstaví okrem overených hitov ako Láska, Bonboniéra, Keď sa láska podarí, Kúpim si pekný deň aj staršie skladby v prerobenom akustickom prevedení, ktoré už dlhodobo nehrávala.

CLOSEHARMONYF­RIENDS – A´ CAPPELAFEVER

29. novembra

Výnimočná a´capella skupina pôsobí na Slovensku od roku 1990 a pravidelne brázdi javiská doma i v zahraničí. Slovenská vokálna skupina interpretuje vo svojom repertoári rock, pop, jazz, gospel. Spolu nahrali 7 albumov, vydali a´cappela DVD s názvom Live in Bratislava a v týchto dňoch pripravujú nový album, ktorého skladby odznejú aj na koncerte.

Vstupné: 10 eur

PROGRAM MUSIC & CAFE

Latino party s Marcom Pillom

3. novembra o 20.30 h

Horúce rytmy, zvodné tance a vôňa španielskeho temperamentu. Aj tak možno charakterizovať Latino Party s Marcom Pillom.

Vstupné: 6 eur

Beánie študentov Katedry hudby FF UKF v Nitre

8. novembra o 20.00 h

Tešiť sa môžete na vystúpenie bubeníckej show Tambores, tanečníka Lee o´Perez, ktorý pripraví aj búrlivý latino workshop!

Vstupné: 3,50 eur

Lukáš Adamec Tour 2017

9. novembra o 20.30 h

Lukáš Adamec vám so svojou kapelou predstaví prvý sólový album, ktorý na pódiu odznie úplne celý. Koncert bude doplnený o osvedčené hity obľúbených interpretov a o piesne, ktoré v jeho podaní zazneli v rôznych televíznych reláciách.

Vstupné 7 eur

INSIDE GROUP

10. novembra o 20.30 h

Kapela Inside Group spája prvky jazzu, tvrdších štýlov ako rock a metal, virtuozitu a originalitu. Hudobníci z kapely sa rozhodne neboja experimentovať, čoho výsledkom sú skladby s rôznorodou atmosférou. Album One and Zero, ktorý kapela vydala na jeseň 2016, bol nominovaný na cenu Esprit za najlepší album 2016.

Vstup voľný

Večer Karola Duchoňa

11. novembra o 20.30 h

Večer venovaný pocte Karola Duchoňa, ktorého tvorbu si môžete vypočuť v podaní Luda Kuruca a jeho kapely.

Vstupné 7 eur

Štart UPs 2017

14. novembra o 17.30 h

Štart UPs 2017 je nadupaná talkshow o startupoch a podnikaní, ktorá vás zaručene nakopne. Príďte si vypočuť inšpiratívne príbehy úspešných Slovákov, podebatovať s nimi pri chutnom občerstvení a živej hudbe.

Vstupné 3 eurá

SÁM SEBOU – LOVE TOUR

17. novembra o 20.30 h

Sám Sebou prichádza so svojou LOVE tour 2017 aj do Nitry.Tešiť sa môžete na najväčšiu show Sám Sebou, kde zaznejú skladby zo všetkých troch radových albumov.

Vstupné dobrovoľné

Jelen na Slovensku

22. novembra o 20.30 h

Historické prvé samostatné turné českej skupiny JELEN na Slovensku. Kapela sa môže pochváliť nielen spoluprácou so slovenskou kapelou Desmod, ale aj so speváčkou Janou Kirschner. V roku 2015 získali cenu Anděl v kategórii Objav roka.

vstupné 12 eur

KARPATSKÉ CHRBÁTY + ABUSUS + ŽUBRIENKY INŠTALATÉRKY

24. novembra o 20.30 h

vstupné 7 eur

Večer fantastických svetových reklám

30. novembra o 20.30 h

Vstupné 3 eurá

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM