Lucia Lauková Kultúra

Na Chrenovej bude živo: Májový PROGRAM láka na dobré koncerty aj humor

Na Chrenovej nebude núdza o dobrú zábavu aj v mesiaci máj. Pripravené sú koncerty, vystúpenia aj obľúbené stand-upy. Pozrite si program.

Ilustračný obrázok k článku Na Chrenovej bude živo: Májový PROGRAM láka na dobré koncerty aj humor
Zdroj: TASR

PROGRAM NÁJOMNÁ JEDNOTKA 210

KEĎ HUDBA A KRÁSA POMÁHAJÚ

12. mája o 19:00 hod.

Charitatívny projekt sa aj tento rok bude konať pri príležitosti osláv Dňa matiek. Na 8. ročníku benefičného koncertu privítame hudobných hostí Marcelu Lajferovú, Roba Pappa, Andreu Zimányiovú, Juraja Buriana, ale aj krásne dievčatá a ich módnu šou. Výťažok z predaných vstupeniek poputuje rodinám v ťažkých životných situáciách a ľuďomv núdzi.

Vstupné 12 eur

VEČER MILANA MARKOVIČA PO 20 ROKOCH – S PETROM BREINEROM

21. mája o 20:00 hod.

Slávna dvojica Markovič-Breiner, známa z 80. a 90. rokov minulého storočia sa vracia na scénu. Od ich prvého odvysielaného TV programu ubehlo 24 rokov, obidvom pribudli šediny, ale aj ocenenia za ďalšiu tvorbu. Vďaka niekoľkoročným skúsenostiam budú ich dialógy ešte britkejšie a ešte trefnejšie ako v minulosti.

Vstupné 20 eur

MAFIÁNSKE HISTORKY

22. mája o 20:00 hod.

Divadelná komédia Mafiánske historky vznikla začiatkom tohto tisícročia a postupne obletela celé Slovensko. Spolu 250 repríz v najrôznejších kútoch Slovenska radia tento divadelný projekt medzi najúspešnejšie. Hra vznikala priamo na divadelných doskách interakciou hercov Petra Batthyányho, Petra Sklára, Martina Vaneka, Igora Adamca a režiséra Karola Vosátka.

Vstupné 12 eur

LIPA SPIEVA LASICU

24. mája o 20:00 hod.

Počas hudobno-textovej spolupráce Petra Lipu a Milana Lasicu vznikli mnohé známe piesne ako Muži činu, Music USA či Prosperita. Za ten čas vydali 2 CD – Lipa spieva Lasicu a Návšteva po rokoch. Oddaní poslucháči slova a hudby sa v Nitre môžu tešiť na pohodové piesne, úsmevné dialógy a nezabudnuteľnú atmosféru, ktorú vytvoria skutoční majstri.

Vstupné 20 – 25 eur

ZÁHORÁCKA PARÁDA S DUO JAMAHA

28. mája o 17:00 hod.

Na svoje si prídu aj nadšenci ľudovej hudby. Skupina Duo Jamaha je na hudobnej scéne už od roku 1996. Pravidelne sa objavujú v televízii a počas svojho pôsobenia získali už 3 zlaté a 3 platinové platne. Ich repertoár pozostáva z vlastnej tvorby, nechýbajú ľudové a tanečné piesne, ale aj domáce, zahraničné hity či moderné remixy.

Vstupné 10 eur

SZIDITOBIAS & BAND – KRST CD

29. mája o 20:00 hod.

SzidiTobias je vďaka svojmu nezabudnuteľnému hlasu jednou z najvýraznejších speváčok a herečiek na Slovensku. V rámci koncertu SzidiTobias& band zaznejú piesne z albumu Sedmoláska, ktoré obsahujú nové štúdiové nahrávky doterajších piesní. Nový album SzidiTobias bude tiež na koncerte symbolicky pokrstený.

Vstupné 15 eur

SILNÉ REČI – STANDUPCOMEDY

31. mája o 19:00 hod.

Standupcomedy show Silné Reči sa opäť vracia do mesta po Zoborom, kde sa predstaví v plnej sile. Nebudú chýbať tí najlepší komici – Jakub Gulíka.k.a. predavač z bio obchodu, mladý a neúspešný bábkoherec Jakub Lužina, standupový solitér Matej Adámy a vydatá exfeministka Simona.

Vstupné 14 eur

PROGRAM MUSIC A CAFE

FALLGRAPP support HIMALAYAN DALAI LAMA (CZ)

12. mája 2017 o 20:00 hod.

Najviac cien získaných na jednom ročníku Radio_Head Awards. To je prvenstvo, ktoré už tretí rok drží kapela Fallgrapp.

Vstupné 7 eur

N3O

20. mája 2017 o 20:30 hod.

Pod názvom N3O tvorí Dominik Varchoľa jedinečnú muziku, ktorá vlní v rytmoch slnečného reggae s príchuťou slovenskej novodrevnej ľudovky. Svojským prejavom s uvedomelými textami oslavuje krásu prírody, upozorňuje na neduhy spoločnosti a inšpiruje poslucháčov k šťastnému žitiu. So zoskupením NIEČO DOBRÉ hrajú ľubozvučné tóny, ktoré pomôžu načerpať živu do nových dní.

Vstupné 5 eur

ĽUDO KURUC hrá a spieva SINATRU

26.5.2017 o 20:30 hod.

Takmer domáci spevák Ľudo Kuruc, tentokrát ako Sinatra.

Vstupné 5 eur

MARIÁN GREXA, HENRY TÓTH, TOMÁŠ HARMAN

27. mája 2017 o 20:30

Táto trojica vám zahrá tie najznámejšie rockové hity až do rána

Vstupné 8 eur

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM