Správy

Na Agrokomplexe premáva vláčik poľnej železnice: Odvezie vás ZADARMO

V Nitre tento víkend premáva aj vláčik poľnej železnice. Bezplatne vás odvezie do areálu výstaviska.

Ilustračný obrázok k článku Na Agrokomplexe premáva vláčik poľnej železnice: Odvezie vás ZADARMO
Zdroj: SPM v Nitre

Na Agrokomplexe až do nedele, 1. mája prebiehajú dva spojené veľtrhy Gardenia a Nábytok a bývanie. Pri tejto príležitosti bude v piatok a cez víkend premávať aj vláčik Nitrianskej poľnej železnice priamo do areálu výstaviska.

Jazda vlakom je bezplatná. Premávať bude kyvadlovou formou.

Prečítajte si tiež

„Od dnes (29. apríla, pozn. redakcie) až do nedele je pre návštevníkov veľtrhu Nábytok a Bývanie, Gardenia otvorená naša brána B5. Z múzea sa potom bezplatne dostanete vlakom Nitrianskej poľnej železnice do areálu Agrokomplexu,“ uvádza Slovenské poľnohospodárske múzeum na sociálnej sieti.

Vstupné na výstavisko

Prehliadky múzea sa v tieto dni konať nebudú. Agrokomplex bude okrem nedele otvorený od 9.30 do 18.00. V nedeľu 1. mája od 9.30 do 17.00 hodiny. Vstupné na oba veľtrhy stojí 7 eur, po zľave 4 eurá.

Na zľavnené vstupné majú nárok žiaci základných škôl, denní študenti stredných a vysokých škôl s platným dokladom o štúdiu do veku 26 rokov, občania nad 62 rokov, ktorí sa preukážu občianskym preukazom, občania s preukazom ŤZP (preukaz biely) a sprievodca držiteľa ŤZP/S.

Zadarmo majú vstup občania s preukazom ŤZP (preukaz s červeným prúžkom) a aj deti do začatia školskej dochádzky (do 6 rokov) v sprievode rodiča.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Od dnes až do nedele je pre návštevníkov veľtrhu Nábytok a Bývanie, Gardenia otvorená naša brána B5. Z múzea sa potom...

Posted by Slovenské poľnohospodárske múzeum Nitra on Friday, April 29, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM