Krimi

Muža, ktorý pobodal priateľku, vzali do väzby: Vypočúvali ho v nemocnici

Muž mal svojej priateľke spôsobiť viaceré povrchové zranenia. Seba údajne bodol do oblasti brucha. Sudkyňa rozhodla o jeho väzobnom stíhaní.

Ilustračný obrázok k článku Muža, ktorý pobodal priateľku, vzali do väzby: Vypočúvali ho v nemocnici
5
Galéria

Muža, ktorý mal v Nitre napadnúť svoju priateľku, vzali do preventívnej a útekovej väzby. Informoval o tom Plus JEDEN DEŇ.

Po incidente, ktorý sa odohral v aute 11. júla na Poľnej ulici v Nitre, skončili dve osoby so zraneniami v nemocnici. Žena mala mať viaceré povrchové zranenia. Muž sa mal sám bodnúť do brucha.

Prečítajte si tiež

Pokus o vraždu

Deň po útoku padlo obvinenie. „Vyšetrovateľka Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Nitre obvinila podozrivého 39-ročného muža z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu,“ informovala nitrianska polícia.

Muža, ktorý mal viackrát bodnúť svoju priateľku a raz aj seba, následne vypočúvali v nitrianskej nemocnici, kde bol hospitalizovaný.

Z nemocnice do väzby

„Rozhodovanie o väzbe trvalo približne tri hodiny. Eskorta Zboru väzenskej a justičnej stráže(ZVJS) s obvineným Máriom opustila nemocnicu v Nitre až vo večerných hodinách a odišla do väzenskej nemocnice v Trenčíne,“ priblížil Plus JEDEN DEŇ s tým, že obvinený muž bude stíhaný väzobne. Čo urobil, si údajne nepamätá.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Polícia uzavrela cestu pri pekárňach v Nitre
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM