Rastislav Búgel Krimi

Muž (26) z okresu Nitra prespával v hoteloch: Za izby neplatil, hrozí mu väzenie!

Až dvojročný pobyt za mrežami hrozí v prípade preukázania viny 26-ročnému Jánovi z okresu Nitra, ktorý prespával v hoteloch bez zaplatenia.

Ilustračný obrázok k článku Muž (26) z okresu Nitra prespával v hoteloch: Za izby neplatil, hrozí mu väzenie!
Zdroj: TASR

Pezinskí policajti ho obvinili z pokračujúceho trestného činu podvodu. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Podľa jeho informácií si obvinený počas februára a marca postupne prenajal izby v hoteloch a penziónoch v Galante, Trnave, Bratislave a Pezinku. Odchádzal z nich bez zaplatenia, čím ubytovacím zariadeniam spôsobil celkovú škodu takmer 950 eur.

„V Pezinku si objednal izbu v jednom z hotelov aj v poslednom prípade, ktorý sa stal 8. marca. V priebehu štvrtkového (9. 3.) popoludnia bol hliadkou PZ v priestoroch hotela obmedzený na osobnej slobode. Nakoľko pobyt neuhradil ani po výzve, policajti ho eskortovali na príslušné policajné oddelenie. Po vykonaní potrebných úkonov bol umiestnený v cele policajného zaistenia“, informoval Szeiff. Dodal, že v tejto súvislosti bol už spracovaný aj podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvineného.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM