Martin Károly Rôzne

Mnohých klientov SLSP prebudila ráno nepríjemná SMS-ka

O nepríjemné ráno sa postarala Slovenská sporiteľňa /SLSP/ nielen svojim nitrianskym klientom. Ranná esemska, že na ich účte ostáva mínus 5000, alebo dokonca mínus 10 000 Eur zrejme nikoho nepotešila. SLSP chybu v elektronickom bankovníctve odstraňuj

Ráno som skoro dostal mŕtvicu. Prišla mi SMS, že na účte mám mínus 5468 Eur, včera som bol pritom v pluse cez 1000 Eur,“ rozčuľuje sa Juraj /35/ z Nitry. „Hneď som skontroloval, či mi niekto neukradol platobnú kartu,“ dodáva.

S problémom sme sa obrátili na Mareka Koreňa z oddelenia komunikácie SLSP. Potvrdil, že problém sa netýkal len klientov žiarskeho regiónu. Popoludní pribudol odkaz aj na oficiálnej stránke banky. „V službe elektronické bankovníctvo sa nesprávne zobrazujú disponibilné zostatky na účtoch. Reálne stavy účtov sú správne. Chybu v zobrazovaní sme zistili a na jej odstránení intenzívne pracujeme. Ďakujeme Vám za porozumenie,“ informuje Marek Koreň.

S najväčšou pravdepodobnosťou ide teda o technický problém. V súčasnosti nefunguje ani služba banky, pomocou ktorej klientov informujú o pohybe na účte formou SMS.

/mak/

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM