Rastislav Búgel Iné športy

Mladé volejbalistky doma neuspeli: Do semifinále postúpili hráčky Doprastavu

V druhom štvrťfinálovom zápase play-off volejbalovej extraligy žien sa na domácej palubovke predstavil tím COP Nitra. Nitra doma zaváhala a do semifinále nepostúpila.

Ilustračný obrázok k článku Mladé volejbalistky doma neuspeli: Do semifinále postúpili hráčky Doprastavu
Foto: Rastislav Búgel

Mladé nitrianske volejbalistky z COP Nitra v nedeľu 16. marca privítali na domácej palubovke súperky z tímu Doprastav Bratislava. V prvom štvrťfinálovom zápase série hranej na dva víťazné zápasy sa tešili hráčky z Bratislavy. Na nitrianskej palubovke tak mohli rozhodnúť.

Pred niekoľkými desiatkami divákov sa Doprastav pod Zoborom poriadne zahryzol do domáceho tímu už od úvodu. V prvom sete dokázali mladé nitrianske volejbalistky získať iba 14 bodov.

Druhý set získali hráčky Doprastavu ešte ľahšie. Nitra poriadne nedokázala vzdorovať. V rýchlom sete uhralo COP Nitra iba 9 bodov a hosťujúce volejbalistky boli na koni.

Tretí set zápasu sa rozohrali aj nitrianske volejbalistky. V dramatickom závere sa však opäť darilo hráčkam Doprastav Bratislava. Za stavu 0:3 tak do semifinále najvyššej volejbalovej súťaže postúpili po 57. minútach volejbalistky z Bratislavy.

COP Nitra – Doprastav Bratislava 0:3 (-14, –9, –21)

Foto: Rastislav Búgel

COP Nitra - Doprastav Bratislava
1
Galéria
COP Nitra - Doprastav Bratislava
20
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM