Lucia Lauková Správy

Ministerka G. Matečná odvolala riaditeľa Agrokomplexu: Vyhlásia výberové konanie

Eduard Krcho už nie je riaditeľom štátneho podniku Agrokomplex. Ministerstvo pripravuje na obsadenie tejto pozície výberové konanie.

Ilustračný obrázok k článku Ministerka G. Matečná odvolala riaditeľa Agrokomplexu: Vyhlásia výberové konanie
Zdroj: Dnes24.sk

Riadením štátneho podniku Agrokomplex – Výstavníctvo v Nitre je od 21. mája tohto roka poverený Jozef Muzika. Vo funkcii nahradil Eduarda Krcha. Ten bol poverený riadením Agrokomplexu – Výstavníctva, š. p., od polovice októbra 2014, v decembri ho výberová komisia na základe výsledkov výberového konania vo funkcii riaditeľa potvrdila.

Podľa Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, ktoré je zriaďovateľom štátneho podniku, bude Muzika vykonávať funkciu riaditeľa firmy maximálne tri mesiace do vykonania výberového konania.

S otázkou prečo odvolali bývalého riaditeľa Eduarda Krcha sme sa obrátili na Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka. „Ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Gabriela Matečná odvolala riaditeľa štátneho podniku Agrokomplex – Výstavníctvo Nitra, Eduarda Krcha. Ministerstvo na túto pozíciu pripravuje výberové konanie. Od nového manažmentu očakáva efektívne riadenie, zlepšenie hospodárskych výsledkov, vyššiu návštevnosť, ako aj zachytenie a využitie nových trendov v oblasti veľtrhov a výstav,“ informoval nás Vladimír Machalík, odbor komunikácie a marketingu MPRV SR.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24/tasr

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM