Viktória Botošová Krimi

Mimoriadne tragická nehoda: Osudný šmyk a zrážka, dvaja ľudia mŕtvi, piati zranení!

Smutná správa z našich ciest. Podľa polície si tragická nehoda zobrala najtrvrdšiu daň v podobe dvoch ľudských životov. Pozrite, čo presne sa stalo podľa mužov zákona.

Ilustračný obrázok k článku Mimoriadne tragická nehoda: Osudný šmyk a zrážka, dvaja ľudia mŕtvi, piati zranení!
Zdroj: TASR

Muži zákona riešia okolnosti tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala dnes ráno o 5:55 hod. na moste pri Kamenici nad Hronom. Bližšie informácie poskytla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

„Vodič Peugeotu 206 s maďarskými evidenčnými číslami idúci smerom na Štúrovo pravdepodobne dostal šmyk a bokom vozidla prešiel do protismeru, kde sa zrazil s Renaultom Twingo,“ vysvetľuje Čuháková.

Ako pokračuje, v Peugeote sa smrteľne zranil vodič a spolujazdec sediaci za ním. „Ďalšie tri osoby v tomto vozidle boli so zraneniami prevezené do nemocnice, ako aj dve ženy z Renaultu,“ hovorí.

„Pri nehode vznikla škoda za asi 1000 €,“ pokračuje. Okolnosti dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania novozámockej polície. Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície z Nových Zámkov začal trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM