Rastislav Búgel Hokej

Michal Novák a Michal Valent k Majstrovstvám sveta v hokeji: TAKTO budú fandiť!

Hokejové MS budú pozerať aj známe tváre z hokejového tímu HK Nitra. Boli sme zvedaví, čo nám na svoje fandenie priznajú. Budú tento hokejový sviatok sledovať? Nemajú toho dosť počas sezóny?

Ilustračný obrázok k článku Michal Novák a Michal Valent k Majstrovstvám sveta v hokeji: TAKTO budú fandiť!
Zdroj: Dnes24.sk

Na naše otázky odpovedia talentovaný brankár Michal Valent a tvrdý obranca Michal Novák. Budú obaja hokejisti sledovať aj Majstrovstvá sveta, alebo majú hokeja akurát dosť počas extraligovej sezóny? „Majstrovstvá sveta sledovať budem a som zvedavý ako sa bude dariť nášmu tímu,“ prezradil brankár Michal Valent. Toršku zo svojho súkromia prezradil obranca Michal Novák. U toho bolo sledovanie reprezentačných zápasov v minulosti poriadne veselé. „Budem to jedným očkom pozerať, no už to tak nežeriem ako kedysi, keď manželka (Češka) fandila svojim v spálni a ja zase svojim v obývačke a aj sme sa pri tom pohádali :),“ prezradil Novák.

Zážitok na štadióne

Obaja hokejisti sa zhodli aj na tom, žeby bol hriech nevyužiť šampionát u našich západných susedov. „Rád pozerám hokej doma v kľude, ale tiež je fajn ísť pozerať do nejakého podniku s partiou ľudí. Plánujem sa však ísť pozrieť aj osobne. S mojím otcom ideme pozrieť do Ostravy na zápas USA – Fínsko,“ priznal brankár Michal Valent. Podobne to má aj Mišo Novák: „Kamaráti mi zohnali lístky, mal by som si ísť pozrieť zápas s Bielorusmi v nedeľu.“

Dúfajú v úspech

A aký je tip oboch hokejistov na umiestnenie slovenskej reprezentácie na tohtoročnom svetovom šampionáte? „Verím, že chalanom sa bude dariť a budú zas robiť slovenským fanúšikom radosť. Myslím, že to bude veľmi vyrovnané, takže ťažko odhadnúť umiestnenie,“ povedal na margo umiestnenia Slovenska v silnej konkurencii Mišo Valent. „Ja netipujem nikdy, ale držím palce, aby to dobre dopadlo. Bude záležať na tom, ako zachytajú brankári, to je 70% úspechu,“ prezradil Novák.

Čítajte tiež:

Kompletné spravodajstvo, tabuľky a výsledkový servis z MS v hokeji 2015

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM