Rastislav Búgel Kultúra

Michael Jackson ožil v Nitre: Tanečné skupiny sa spojili v parádnom videu!

Nitrianske profesionálne tanečné skupiny sa spojili a vytvorili zaujímavé video. To vzniklo k aktuálnej piesni od Michaela Jacksona a Justina Timberlakea.

Ilustračný obrázok k článku Michael Jackson ožil v Nitre: Tanečné skupiny sa spojili v parádnom videu!
Foto: Rastislav Búgel

Hudba kráľa popu Michaela Jacskona opäť ožila. Tanečné skupiny z Nitry sa spojili a spravili profesionálny tanečný videoklip na aktuálnu pieseň Love Never Felt So Good od Michaela Jacksona a Justina Timberlake-a. „Choreografom je Norbert Grofčík z tanečnej skupiny PHANTOMS CREW a spolu s ním v klipe tancuje Natália Vavríková z MADHOUSE a Erika Sýkorová z EIJA DANCE GROUP,“ informuje Radovan Kováč.

Všetci spomínaní tanečníci pôsobia v nitrianskych tanečných zoskupeniach. Videoklip vznikol na počesť výročia úmrtia Michaela Jacksona a tak si tanečníci uctili túto hudobnú legendu. „Klip je zastrešený celosvetovou tanečnou organizáciou DanceOn , takže o šikovných tanečníkoch z Nitry budú vedieť ľudia pomocou tohto videoklipu,“ informuje Kováč.

Vo videu nie je núdza o poriadne prepracované choreografie a dobré nasvietenie scény. „Natáčalo sa jeden deň približne 8 hodín a klip vznikal v priestoroch ARS STUDIA a Divadelnej sály na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. O kameru sa postaral talentovaný Juraj Danko,“ informuje Radovan Kováč.

Pozrite si video na počesť kráľa popu v priloženej galérii!

Michael Jackson ožil v Nitre
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM