Rastislav Búgel Samospráva

Mestskí poslanci rokovali o dôležitých témach: Prebrali aj Zoborské kasárne

Mestské zastupiteľstvo sa stretlo aj v roku 2013. Na mušku si zobralo aj štúdiu Zoborských kasární, kvalitu jedál podávaných v školách a prideľovanie dotácií.

Ilustračný obrázok k článku Mestskí poslanci rokovali o dôležitých témach: Prebrali aj Zoborské kasárne
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Mestskí poslanci sa stretli aj v roku 2013. V poradí už dvadsiate šieste riadne zasadnutie mestského zastupiteľstva malo na pláne niekoľko dôležitých bodov. Ohlásených bolo viac ako 40 bodov. Pre neodkladné pracovné povinnosti vedenia mesta však boli tie menej podstatné vylúčené z rokovania.

Prebrali aj štúdiu kasární

Mestské zastupiteľstvo opäť prerokovalo osud Zoborských kasární. Predstavená bola aj urbanistická štúdia tohto objektu. K problematike sa vyjadrilo niekoľko poslancov s vlastným názorom na danú tému.

Slovenskom preletela správa o nevyhovujúcom stave jedál podávaných v školských jedálňach. Tejto problematike sa neotočili chrbtom ani nitrianski poslanci z mestského zastupiteľstva.

Poslanci preberali aj návrh na udelenie dotácií pre oblasť telesnej kultúry. Pridelenie dotácii v celkovej sume nad 2000 eur na prenájom tréningových priestorov a fond mládežníckeho a vrcholového športu.

Tieto a ďalšie témy vám prinesieme dôkladne spracované v dohľadnej dobe. Preto neprestávajte sledovať spravodajský portál Nitra24.sk .

Prvé zasadnutie mestského zastupiteľstva 2013
10
Galéria
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk
Prvé zasadnutie mestského zastupiteľstva 2013
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM