Lucia Lauková Správy

Mestské služby v Nitre hľadajú ÚDRŽBÁRA: Aký je mesačný PLAT?

Hľadáte si novú prácu? Nitra ponúka voľné miesto údržbára. Nástup je od septembra.

Ilustračný obrázok k článku Mestské služby v Nitre hľadajú ÚDRŽBÁRA: Aký je mesačný PLAT?
Zdroj: Mesto Nitra

Mesto má voľné pracovné miesto na pozíciu údržbára pre Stredisko mestských služieb, referát správy a údržby mestského mobiliáru.

Ponúkaný pracovný pomer je na plný úväzok. Nástup je od septembra.

„Minimálna suma základnej zložky mzdy predstavuje 1 200,00 EUR, odmeny v súlade s Poriadkom odmeňovania zamestnancov Mesta Nitra a platnou Kolektívnou zmluvou,“ uvádza radnica.

Prečítajte si tiež

Čo budete robiť?

Pracovná pozícia zahŕňa samostatné vykonávanie individuálnych remeselných prác, opravy a údržba mestského mobiliáru, hlavne detských ihrísk, autobusových čakární, lavičiek, zábradlí, smetných nádob a podobne. Vyžaduje sa aj zváranie plameňom, rezanie kyslíkom, tvarovanie kovov, riadenie a obsluha nákladných motorových vozidiel, kontrolovanie technického stavu zverených motorových vozidiel, strojov a zariadení.

Okrem toho má údržbár v popise práce aj vykonávanie základného servisu a bežnej údržby zverených vozidiel, strojov a zariadení.

Pracovný čas sa líši podľa sezóny. Od 16. marca do 14. novembra je pracovná doba v čase od 7:00 hod do 15.00 h., v letnej sezóne od 6:00 do 14.00 h. Počas zimnej sezóny od 15. novembra do 15. marca v čase 12-hodinovej zmennosti.

Požiadavky na uchádzača

Na miesto potrebujete stredoškolské vzdelanie bez maturity alebo stredoškolské s maturitou. Uchádzač by mal byť zručný a ochotný pracovať aj v noci. Potrebné je tiež vodičské oprávnenie skupiny B a C.

Žiadosť o prijatie do zamestnania môžete poslať do 10. augusta.

Potrebné dokumenty môžete podať osobne na podateľni MsÚ v Nitre v zalepenej obálke označenej „údržbár – neotvárať“, alebo poštou na adresu MESTO NITRA, Mestský úrad, Štefánikova tr. č. 60, kancelária prednostu-SMS, 950 06 Nitra..

Žiadosť môžete odoslať aj elektronicky, cez webové portály www.nitra.sk alebo mailom. Podrobné informácie nájdete na stránke mesta.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM