Marcel Mojžiš Krimi

Medzi Nitrou a Topoľčanmi došlo k hroznej zrážke: Dvaja ľudia uhoreli

Otrasná nehoda na ceste! Medzi Nitrou a Topoľčanmi sa stala tragédia po tom, čo sa na mieste zrazili dve autá. Čelná zrážka si vyžiadala dva ľudské životy.

Ilustračný obrázok k článku Medzi Nitrou a Topoľčanmi došlo k hroznej zrážke: Dvaja ľudia uhoreli
Zdroj: TASR

Zrážka áut dopadla tragicky. K otrasnej nehode došlo vo štvrtok podvečer na ceste medzi Nitrou a Topoľčanmi. Zrazili sa tam dve autá a nehoda si vyžiadala tú najsmutnejšiu daň.

Ako pre portál webnoviny.sk potvrdila Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, nitrianski hasiči po príchode na miesto zistili, že obe havarované vozidlá vzbĺkli.

Smutné správy potvrdil aj hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR. „Pri nehode v Podhoranoch zahynuli dvaja ľudia a dvaja sú zranení,“ informoval Boris Chmel. Cesta bola niekoľko hodín uzavretá.

„Dvoch zranených záchranári previezli do Fakultnej nemocnice v Nitre,“ informoval Boris Chmel z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR. Hasičom sa požiar poradilo uhasiť pár minút po 18:30 hodine. Na mieste bola prítomná aj expertízna skupina Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM