Rastislav Búgel Iné športy

Majstrovstvá Slovenska v atletike: Nitrianski športovci s parádnymi úspechmi

Nitrianski športovci počas víkendu bojujú na Majstrovstvách Slovenska v atletike. V náročnej konkurencii sa nestratili.

Ilustračný obrázok k článku Majstrovstvá Slovenska v atletike: Nitrianski športovci s parádnymi úspechmi
Zdroj: TASR

Banskobystrické Štiavničky počas víkendu hostia Majstrovstvá Slovenska v atletike. Konajú sa za účasti nitrianskych športovcov, ktorí ukazujú obdivuhodné výsledky.

V kategórii žien sa darilo hlavne Ledeckej z ŠOG Nitra. Tá v disciplíne na 400 metrov obsadila s časom 56,01 pekné tretie miesto. V disciplíne 4×100 metrov súťažilo aj ŠOG Nitra. Atlétky obsadili v tímovej súťaži bronzové priečky s časom 50,42 za druhým Spartak Dubnica a víťazom Dukla Banská Bystrica.

Svoje zastúpenie sme však mali aj v mužských kategóriách. Volko (Stavbár Nitra) v behu na sto metrov zvíťazil s časom 10,64 a Danáč (Stavbár Nitra) v behu na 400 metrov dominoval s časom 47,55. V behu na 3000 metrov prekážky zvíťazil Michal Talán (Stavbár Nitra) a na druhom mieste skončil Borovka (ŠOG Nitra). Na 4×100 metrov sa darilo Stavbáru, keď sa tímu podarilo zvíťaziť. Na treťom mieste skončili atléti ŠOG Nitra.

Posledným umiestneným pretekárom sa stal oštepár Bartoň. Vo farbách Stavbár Nitra obsadil s výkonom 62,27 tretie miesto.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM