Rastislav Búgel Hokej

Majster sveta verný Nitre: Jozef Stümpel ostáva pod Zoborom!

Skúsený hokejista Jozef Stümpel ostáva pod Zoborom. S vedením klubu sa zatiaľ dohodol do decembra tohto roku.

Ilustračný obrázok k článku Majster sveta verný Nitre: Jozef Stümpel ostáva pod Zoborom!
Foto: Rastislav Búgel

Nitrianskych hokejových fanúšikov potešila správa o zotrvaní majstra sveta z roku 2002 Jozefa Stümpela pod Zoborom. „Zatiaľ sme dohodnutí na spolupráci do decembrovej reprezentačnej prestávky. Určite však nevylučujem, že tu budem pokračovať aj potom. V súčasnosti som rozhodnutý zostať doma, možno celú sezónu,“ povedal skúsený center.

Dobrá partia

Hokejisti by chceli nadviazať na úspech z minulej sezóny. „Verím, že budeme mať rovnako vydarený vstup do sezóny ako pred rokom. Vtedy sme sa celkom dobre nakopli a veľmi nám to pomohlo,“ povedal Stümpel. Do zostavy pribudli niektoré silné osobnosti. Rozhodne medzi ne patrí majster sveta Dušan Milo a slovinský reprezentačný brankár Robert Kristan. „Partia je opäť veľmi dobrá. Dúfam, že spolu zatiahneme za jeden povraz a bude sa nám dariť. Máme tím, ktorý môže atakovať miesto v prvej štvorke,“ prezrádza svoje pocity skúsený center.

Vzájomný rešpekt

O vysokých ambíciách hovorí aj Stümpelove tvrdenie, že HK Nitra chce bodovať v každom zápase. Fanúšikov nitrianskeho hokeja možno prekvapilo nové zloženie tímu. „Sú tu hráči starší i mladší, no hlavné je, že každý sa tu vzájomne rešpektuje. Chceme vytvoriť čo najsilnejší kolektív, aby sme v kľúčových zápasoch vedeli potiahnuť za jeden povraz,“ dodal na záver nitriansky kapitán Jozef Stümpel.

Pozrite si fotografie Jozefa Stümpela z prípravných zápasov pred sezónou 2013/2014.

Jozef Stumpel ostáva pod Zoborom
11
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM