Rastislav Búgel Kultúra

Ľudia zo sídliska sa spojili: Rap, zumba a maľovanie na telo

Počas celého sobotňajšieho popoludnia sa realizovali aktivity pre všetkých občanov zo sídliska Klokočina vo všetkých vekových kategóriách, a nie len pre nich. Prísť mohol ktokoľvek sa chcel zabaviť a stráviť príjemný deň na čerstvom vzduchu.

Akciu sa rozhodli realizovať tri aktivistky, a zároveň kontaktné sociálne pracovníčky, ktoré pôsobia v Združení Storm v programe Nízkoprahový klub Cirkus. Hlavnými aktivitami športového popoludnia boli futbalový a floorballový turnaj. Do každého turnaja sa zapojili tri tími po štyroch účastníkoch. Tí najlepší boli odmenení vecnými cenami, ktoré naďalej majú podporiť športového ducha.

Účastníci a účastníčky sa zapojili aj do tancov zumby s lektorkou Saškou. Tí najmenší sa tešili z trampolíny, 5 boja a face-body paitingu. Za splnenie úloh boli taktiež odmenení. Milým prekvapením bolo vystúpenie dvoch nádejných raperov z najväčšieho nitrianskeho sídliska, ktorí predvedli svoju tvorbu a potešili tak všetkých prítomných. Akcia bola zrealizovaná aj za podpory dobrovoľníkov a dobrovoľníčok, ktorí boli účastní na celej akcii. Celkovo sa na podujatí zúčastnilo približne 100 ľudí z nitrianskej komunity, čím sa vytvorila niekoľkohodinová výborná atmosféra.

Mladí ľudia zoganizovali v meste pod Zoborom najväčší nitriansky flashmob a vy ste sa o tom [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.136577_VI­DEO:-V-centre-mesta-na-par-minut-zastavili-cas]dočítali TU![/link]

zletnievanie
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM