Lucia Lauková Kultúra

Leto ešte nekončí: V parku na Sihoti nás zohrejú brazílske rytmy

Fanúšikovia brazílskych rytmov tešte sa! V nitrianskom parku na Sihoti vám boky rozvlní horúca samba v podaní najväčšieho slovenského bubeníckeho orchestra.

Ilustračný obrázok k článku Leto ešte nekončí: V parku na Sihoti nás zohrejú brazílske rytmy
Zdroj: TASR

V nitrianskom mestskom parku na Sihoti sa uskutoční workshop brazílskej samby. Podujatie sa koná v rámci Nitrianskeho kultúrneho leta a pre návštevníkov je zadarmo.

Podujatie s názvom Bubny v parku sa bude konať v nedeľu 21. augusta od 18:00 hodiny v Mestskom parku na Sihoti. Organizátorom, ktorý zároveň povedie workshop, je Igor Holka s členmi najväčšieho slovenského bubeníckeho orchestra a Prvou školou samby Campana Batucada.

Ako informoval Igor Holka, Campana Batucada začala s workshopmi už v roku 2011 a tešia sa stálemu záujmu verejnosti. Brazílsku sambu budete nielen počuť ale bubnovanie si budete môcť sami vyskúšať. Problémom nie ani to, že nevlastníte žiadny hudobný nástroj. „K dispozícii bude bezplatne približne 80 nástrojov skupiny Campana Batucada. Workshop je pre záujemcov na akejkoľvek úrovni a rozličného veku. Pre bubeníkov, ale tiež pre laickú verejnosť, pre úplných začiatočníkov, ktorí majú chuť niečo zažiť, skúsiť, zabaviť sa. Objavte rytmus vo svojom srdci a vyskúšajte si brazílsku sambu na vlastnej koži. Stačí prísť. Pozvite priateľov, známych, rodičia zoberte svoje deti a vy deti zas svojich rodičov. Všetkých srdečne pozývame," povedal Igor Holka.

Môže vás zaujímať:

Kultúrne leto na Sihoti v Nitre láka pestrým programom: Ponúka divadlo aj koncerty

Blížia sa Chrenovské stánky: Čaká nás PROGRAM plný zábavy, hudby a chutí

V centre nášho mesta si užijeme sériu koncertov: Prichádzajú hudobné piatky

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM