Správy

Letná párty na Chrenovej: Na ihrisku vyrastie piesková pláž s bazénom

Nitru čaká poriadna plážová párty so všetkým, čo k tomu patrí. Organizátori si pre návštevníkov pripravili lákavé atrakcie.

Ilustračný obrázok k článku Letná párty na Chrenovej: Na ihrisku vyrastie piesková pláž s bazénom
Zdroj: pixbay.com

V sobotu 14. augusta sa na Dopravnom ihrisku na Chrenovej bude konať rodinná plážová párty. Pripravujú ju organizátori z neformálnej skupiny Tormošani.

Tešiť sa môžete na plážový piesok, bazén či letné drinky. Návštevníci si budú môcť zahrať plážový volejbal, mini futbal, ringo, šach či americký futbal.

Chýbať nebudú ani nafukovacie atrakcie ako aquazorbing či nafukovací pirát na skákanie. Súčasťou programu bude aj diskotéka a divadielko.

Piesok aj bazén

„Piesková pláž bude taká symbolická (lehátka so slnečníkmi) a piesok bude hlavne na ihrisku, kde sa bude hrať volejbal a ringo,“ priblížili Tormošani.

Bazén bude mať rozmery 10 × 6 metrov. Určený bude podľa organizátorov predovšetkým pre atrakciu zvanú aquazorbing.

„No nevylučujeme, že v prípade nezáujmu o túto atrakciu sa tam môže aj niekto okúpať,“ dodávajú organizátori.

Prečítajte si tiež

Vstupné sa neplatí

Podujatie bude prebiehať od 14.00 do 23.00 hodiny. Vstup sa neplatí. Piesková pláž ani bazén na dopravnom ihrisku po podujatí neostanú.

„Všetko toto bude zriadené len na konkrétne toto podujatie. Tento týždeň ešte vylepšujeme, dopĺňame a dolaďujeme program, ktorý nie je uvedený na plagáte,“ dodali organizátori.

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Aktuálne témy

Hovorí sa, že všetky cesty vedú do Ríma. Ale túto sobotu všetky cesty v Nitre vedú na dopravné ihrisko Chrenová 1, kde...

Posted by Tormošani on Sunday, August 8, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM