Kultúra

Letná čitáreň sľubuje oddych v tieni historických múrov: Toto je program na prázdniny

Letná čitáreň po vlaňajšom úspechu pokračuje aj tento rok. Pre návštevníkov je pripravené príjemné posedenie v tieni historických múrov nitrianskeho podhradia.

Ilustračný obrázok k článku Letná čitáreň sľubuje oddych v tieni historických múrov: Toto je program na prázdniny
Zdroj: Dnes24.sk

Okrem príjemného oddychu v historickej lokalite sú pre návštevníkov pripravené knihy a časopisy. To však nie je všetko. Už tradične je pripravená aj poriadna porcia sprievodných podujatí a stretnutí.

Už vo štvrtok 30. júla je pripravená autorská beseda so slovenským spisovateľom Marekom Zákopčanom a prierez jeho tvorbou. 6. augusta letnú čitáreň oživí hudobné pásmo s populárnou nitrianskou kapelou U.K.N.D. .

Pokiaľ máte radšej dobrý humor, zastaviť v Letnej čitárni by ste sa mali 13. augusta. Pripravená je beseda s regionálnym autorom Milanom Hodálom. Na hudobnú nôtu sa opäť naladíte 20. augusta, kedy do Letnej čitárne príde nitrianska speváčka Brigita Tarinová.

Záujemcovia o historickú literatúru si prídu na svoje počas literárneho posedenia s tvorbou Janka Jesenského, ktoré sa bude konať 27. augusta pri príležitosti 140. výročia jeho narodenia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM