Rastislav Búgel Krimi

Lampión šťastia priniesol žene (32) smolu: Pristál na terase a spôsobil požiar, škody za 10-tisíc eur!

Zahrávanie sa s ohňom sa nevyplatí. Presvedčila sa o tom aj 32-ročná žena v centre Nitry.

Ilustračný obrázok k článku Lampión šťastia priniesol žene (32) smolu: Pristál na terase a spôsobil požiar, škody za 10-tisíc eur!
Zdroj: TASR

Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, 32-ročná žena sa v Nitre v pondelok večer spolu so svojou priateľkou rozhodla vypustiť lampión šťastia. „Zapálený lampión ale nabral iný smer a miesto toho, aby vyletel na oblohu pristál na terase panelového domu na Štúrovej ulici. Dôsledkom toho vznikol požiar. Ako prví boli na mieste policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky, ktorým sa podarilo oheň dostať pod kontrolu a uhasiť ešte pred príchodom hasičov,“ informuje Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Ako informovala polícia, po uhasení policajti začali pátrať po majiteľke balónika, ktorý požiar spôsobil. „32-ročnej žene z Českej republiky, ktorá býva na tej istej ulici o dva vchody ďalej, nepriniesol lampión šťastie ale smolu. Pri požiari vznikla škoda vo výške 10 000 eur. Poverený policajt začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM