Rastislav Búgel Kultúra

Kvalitné koncerty a zaujímavé rozprávanie: Na týchto podujatiach sa zahrejete počas chladného novembra

Aj počas novembra sa v meste pod Zoborom môžeme tešiť na niekoľko vydarených podujatí. Zohriať sa budeme môcť napríklad v priestore Music a Café počas šiestich zaujímavých akcií.

Ilustračný obrázok k článku Kvalitné koncerty a zaujímavé rozprávanie: Na týchto podujatiach sa zahrejete počas chladného novembra
Foto: Rastislav Búgel

Fanúšikovia modernej hudby ozvláštnenej akustickým koncertom sa môžu tešiť. Už v sobotu 8.novembra o 20:30 hodine je pre vás pripravené podujatie s názvom Best of Tina tour 2014. „V roku 2014 je to presne 10 rokov od vydania prvého sólového albumu TINA. Zaznie prierez všetkými hitmi, tak sa môžete tešiť na songy od Kontrafaktu, Separa a ďalších v akustickom prevedení,“ informujú organizátori. Vstupné na túto zaujímavú akciu je 8 eur v predpredaji a 10 eur priamo na mieste koncertu.

Korben Dallas v októbri vydávajú vo vydavateľstve Slnko Records nový album „Banská Bystrica“. V rámci turné k novému albumu sa zastavia aj v Nitre v Music a Café. „Korbes Dallas sa za pár rokov vypracovali z undergroundovej scény na jednu z najžiadanejších slovenských klubových a festivalových kapiel,“ informujú organizátori koncertu. Ten si budeme môcť vychutnať v piatok 14.novembra od 20:30 hodiny. Za vstup zaplatíme 7 eur počas predpredaja a 10 eur v deň koncertu.

V piatok 21.novembra si budeme môcť užiť zaujímavý koncert, na ktorý organizátori vypísali dobrovoľné vstupné. O 20:30 hodine zahrá Irena Kánovská and Pohoda5 (ČR). Irena Kánovská sa ako hudobníčka vracia do Nitry po dlhých 35 rokoch. Jej vlastná tvorba je určená pre všetkých, ktorí si chcú oddýchnuť pri dobrej káve.

Zaujímavé folk-rapové pesničky si budeme môcť vypočuť o deň neskôr, konkrétne 22.novembra. Katarína Kubošiová ako KATARZIA predvedie svoje umenie v piesňach, ktoré sú postavené na slovenských textoch, ktoré hovoria o živote mladej ženy, blúdiacej a opätovne sa nachádzajúcej v treťom tisícročí. Koncert začína o 20:30 hodine a za vstup zaplatíme 5 eur.

V piatok 28.novembra si o 20:30 hodine zaspomíname na hudobného velikána. „Piesne Karola Duchoňa zaspieva Rudo Kuruc s kapelou,“ informujú organizátori. Pri príjemnej hudbe si oddýchneme po zaplatení vstupného vo výške 6 eur.

Záveru mesiaca (29.novembra o 20:30 hodine) bude už tradične dominovať Divadelná kaviareň Evy Pavlíkovej. „Tentokrát bude hosťom Evy Pavlíkovej spisovateľka Andrea Coddington, autorka bestselleru Jozef Bednárik a mnohých ďalších,“ informujú organizátori z Music a Café Nitra. Vstupné sa ani teraz nemení a tak si zaujímavé rozprávania vychutnáme za 5 eur.

Foto: ilustračné

Music a Café
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM