Správy

Kúsok od detského ihriska sa VYZLIEKOL muž: NAHÝ sa kúpal v rieke

Nitrianska polícia riešila "naháča" na verejnosti. Muž sa vyzliekol neďaleko obchodného centra.

Ilustračný obrázok k článku Kúsok od detského ihriska sa VYZLIEKOL muž: NAHÝ sa kúpal v rieke
Zdroj: Dnes24.sk

Začiatkom druhej polovice apríla hliadka mestskej polície preverovala oznam. Pri OC Promenáda sa mal v blízkosti detského ihriska a detských atrakcií obchodného centra kúpať nahý muž.

„Telefonický podnet od oznamovateľa prijal operačný príslušník, na miesto bezodkladne vyslal motorizovanú hliadku. Príslušníci po príchode k obchodnému centru zistili podozrivého muža, ten však v čase kontroly bol už oblečený. Jednalo sa o nitrianskeho štyridsaťštyri­ročného bezdomovca pôvodne bytom v Prievidzi, ktorý je pre mestskú políciu známy z iných zákrokov,“ informuje Mestská polícia (MsP) v Nitre.

Počas pohovoru podozrivý muž javil známky užitia alkoholu.

Priznal sa policajtom

„K vyzlečeniu na verejnosti a kúpaniu v rieke v bezprostrednej blízkosti obchodného centra a detského ihriska sa príslušníkom mestskej polície priznal. Keďže oznamovateľ kategoricky trval na ďalšom a dôslednom doriešení skutku a keďže konanie bezdomovca navyše nieslo znaky naplnenia skutkovej podstaty trestného činu výtržníctva, mestskí policajti podozrivého muža zadržali na mieste a privolali hliadku policajného zboru,“ dodáva MsP v Nitre.

Oznamovateľ mestským policajtom a neskôr aj príslušníkom PZ prezradil, že konanie bezdomovca si v blízkosti sediaca skupinka mladých ľudí nahrávala na svoje mobilné telefóny.

„Pre podozrenie z trestného činu si hliadka PZ SR celý prípad spolu so zadržaným i svedkami prevzala na objasnenie a doriešenie,“ informuje mestská polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM