Tlačové správy

Kúpanie, fit programy aj detské animácie: Leto v obľúbenom Holidayparku Kováčová je plné noviniek!

Začiatkom letných prázdnin sme sa pozreli, čo si pre nás v tejto letnej sezóne pripravil celoročný aquapark v Kováčovej. Čaká vás bohatý letný program.

Ilustračný obrázok k článku Kúpanie, fit programy aj detské animácie: Leto v obľúbenom Holidayparku Kováčová je plné noviniek!
11
Galéria
Zdroj: Holidaypark Kováčová

Pre malých i veľkých

Zistili sme, že v Holidayparku Kováčová to žije. Do sveta rozprávok a fantázie môžu vaše ratolesti nazrieť počas víkendov, kedy sa organizujú cesty rozprávkovým lesom, súťaže so Snehulienkou a trpaslíkmi, či pirátske výpravy. Počas prázdnin je pre deti pripravený bohatý animačný program na každý deň, deti si zahrajú rôzne hry s animátormi a s maskotom Holidayparku – káčerom Kováčom. Detské animácie prebiehajú denne od 11.00 do 17.00 hod. Vaše deti sa so skúsenými animátormi určite dobre zabavia. Program akcií na víkendy nájdete na webovej stránke Holidayparku Kováčová.

Okrem toho už tradične v Holidayparku naplánovali letný fit program. Medzi návštevníkmi je obľúbený, pretože okrem relaxu v termálnej liečivej vode si môžu aj zacvičiť. Cvičenie je v cene vstupného, treba prísť len v čase, keď sa toto cvičenie koná.

Tohtoročný letný fit program prináša aj niekoľko noviniek. Okrem toho, že si budete môcť zacvičiť váš obľúbený jumping, alebo aqua zumbu, tento rok sa môžete zapojiť aj do nových typov cvičenia. Potešíte sa ranným hodinám jógy s pani Renátou Kenderessyovou z Jogovne, alebo si môžete vyskúšať cvičenie aqua float, čo je vlastne cvičenie na doskách plávajúcich na hladine bazéna.

Zdroj: Holidaypark Kováčová

Nezabudnite aj na outdoorový fit park v lesoparku, v ktorom si môžete sami zacvičiť, alebo sa môžete zapojiť do riadeného tréningu s fitness trénerom. Tréning vo fit parku s trénerom sa koná dvakrát do týždňa.

Novinkou tejto sezóny je aj volejbalová hodinka, počas ktorej sa môžete dať viacerí ľudia dokopy a spolu s animátorom z Holidayparku Kováčová si môžete ísť zahrať plážový volejbal.

Keď už sme pri tom plážovom volejbale, nezabudnite, že tento rok sa koná už 3. ročník Holidaypark Beach Volley Cup-u. Je to turnaj dvojíc, uskutoční sa 29.7. a prihlasovať sa môžete už teraz.

Víkendy plné pohybu a pohody

Samozrejme, nesmieme zabudnúť na tradične najobľúbenejšie podujatie, ktoré sa počas leta koná v Holidayparku až dvakrát. Je to Aqua Fit Víkend, ktorý bude tento rok 15. – 16. júla a potom 19. – 20. augusta. Počas tohto víkendu si môžu návštevníci vyskúšať všetky druhy cvičenia, ktoré sú v Holidayparku k dispozícii v rámci letného aqua fit programu. A pozor, nielen že si to môžu návštevníci vyskúšať, ale zapojením sa do jednotlivých aktivít budú zbierať aj pečiatky do svojich aqua fit preukazov, ktoré potom idú do žrebovania o naozaj hodnotné ceny.

Zdroj: Holidaypark Kováčová

Novinka pre malých šoférov

No a na záver, pozrime sa ešte na ďalšie novinky, ktoré si pre návštevníkov Holidaypark Kováčová pripravil. Jednou z nich je napríklad detské dopravné ihrisko, kde si môžu deti zajazdiť na vlastných bicykloch, motorkách či odrážadlách. V blízkej dobe pribudne možnosť požičania detských dopravných prostriedkov. Dopravné ihrisko sa nachádza hneď vedľa ihrísk na plážový volejbal, kúsok nad bufetom Tobogán.

Do Kováčovej už aj bez auta a zadarmo

Horúcou novinkou tohto leta je AQUABUS, ktorý premáva medzi Banskou Bystricou a Kováčovou a je pre návštevníkov Holidayparku zdarma! Autobus vyráža ráno o 9.45 zo Sásovej a vracia sa o 17.00 z Kováčovej do Banskej Bystrice. V Banskej Bystrici má niekoľko zastávok, presné časy a miesta odchodov si určite pozrite na webovej stránke Holidayparku Kováčová.

Nezabudnite pravidelne sledovať webovú stránku, alebo Facebook Holidayparku, aby vám neuniklo nič z toho, čo pre vás toto leto chystá.

(PR správa) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej.

Leto v obľúbenom holidayparku je plné noviniek!
11
Galéria
Zdroj: Holidaypark Kováčová
Zdroj: Holidaypark Kováčová
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM