Monika Földešiová Tlačové správy

Komu lepšie? Nitrianski podnikatelia vedia, ako si poriadne vychutnať raňajky

Slnečné počasie a chutné občerstvenie sa stali lákadlom pre podnikateľov z Nitry a blízkeho okolia. Tí sa rozhodli venovať svojim biznis aktivitám pod holým nebom a ešte si aj vychutnať raňajky. No povedzte, komu lepšie?

Ilustračný obrázok k článku Komu lepšie? Nitrianski podnikatelia vedia, ako si poriadne vychutnať raňajky
Zdroj: Dnes24.sk

Pred pár týždňami sme priniesli info o tom, že podnikatelia spod Zobora našli nový, a čo je dôležité, efektívny spôsob, ako nadviazať nové kontakty. A vieme, že tie potrebuje každý, kto začne pracovať sám na seba…

Prečítajte si viac o Bussiness for Breakfast, čiže raňajkách pre podnikateľov.

Takúto pohodu si naposledy užívali v tráve na obľúbených tuli vakoch. Nájdete medzi nimi riaditeľov, majiteľov kaviarní, obchoďákov i drobné živnostníčky so šikovnými rukami, a hlavne množstvo skvelých ľudí ochotných navzájom si pomáhať.

V systéme BforB využívate mnohonásobnú silu odporúčania a referencií. Business for Breakfast je nový marketingový systém, ktorý vám pomôže – nájsť cestu k novým zákazníkom – podporiť vzťah s existujúcimi zákazníkmi – obnoviť vzťah s bývalými zákazníkmi – propagovať vaše produkty – získavať nadštandardné rady a informácie z trhu či legislatívy – zaistiť si exkluzivitu v odboru – BEZ KONKURENCIE – byť súčasťou prostredia spoľahlivých ľudí.

„Zatiaľ v klube nie sú obsadené všetky odbory a aktuálne hľadáme pre spoluprácu niekoho z odboru personálnych agentúr, optiky, farmácie, advokácie, webdesignu alebo správy sociálnych sietí,“ povedala regionálna riaditeľka pre Nitriansky kraj Ľubica Rapčanová.

„A hlavne, prísť môže naozaj každý! Pokiaľ pôsobíte v odbore, v ktorom je veľká konkurencia a pozícia vášho odboru je už obsadená, nájdeme pre vás vhodný klub, v ktorom sa môžete zapojiť do spolupráce. Stačí sa len prihlásiť cez webové stránky www.bforb.sk,“ uzatvára.

Komu lepšie? Nitrianski podnikatelia vedia, ako si vychutnať raňajky
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM