Lucia Lauková Kultúra

KOMPLETNÝ PROGRAM: Všetko čo nám prinesie 43. ročník Nitrianskej hudobnej jari

V poradí už 43. ročník podujatia Nitrianska hudobná jar znova poteší kvalitným programom. Milovníci vážnej hudby sa už určite nevedia dočkať. Pozrite sa čo si pre vás pripravil tento ročník.

Ilustračný obrázok k článku KOMPLETNÝ PROGRAM: Všetko čo nám prinesie 43. ročník Nitrianskej hudobnej jari
Zdroj: TASR

V posledný marcový deň odštartuje už 43. ročník obľúbeného podujatia Nitrianska hudobná jar. Každoročne sa toto podujatie koná v nitrianskej Synagóge. Aj vďaka výbornej akustike týchto priestorov si zakaždým odnesú návštevníci koncertov silný zážitok.

„Mesto Nitra prináša svojim obyvateľom ako i návštevníkom nášho starobylého mesta hudbu, ktorá je rečou pre tento svet a je jazykom pre všetkých zrozumiteľným, a to prostredníctvom koncertov v rámci 43. ročníka Nitrianskej hudobnej jari,“ ifnformuje Nisys na svojom webe.

PROGRAM 43. ROČNÍKA PODUJATIA NITRIANSKA HUDOBNÁ JAR:

  • 31. marec Slovenský komorný orchester
  • 3. apríl Ľudmila Pavlová a Stanislav Gallin
  • 10. apríl Večer s flautou a gitarou, Kristína Vaculová a Libor Janeček
  • 14. apríl Májová láska, koncert venovaný tvorbe Bartolomeja Urbanca
  • 17. apríl Katarína Madariová a Stanislav Slavíček

Koncerty sa uskutočnia v Synagóge v rovnakom čase o 18.00 hodine. Výška vstupného je jednotná 3,– €. Vstupenky si môžete zakúpiť v predpredaji v NISYS-e alebo hodinu pred koncertom v Synagóge.

Priestor dostanú aj žiaci ZUŠ Jozefa Rosinského v Nitre. „Festival mladých interpretov zo základných umeleckých škôl ponúka v dňoch 4. apríla až 7. apríla štyri koncerty v Synagóge vždy o 17.00 hodine. Vstup na koncerty mladých umelcov je bezplatný,“ ifnformuje Nisys na svojom webe.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM