Lucia Lauková Správy

Kolóny do priemyselného parku sa končia: Privádzač z R1 opäť otvoria

Vodiči si už čoskoro budú môcť vydýchnuť. Končí sa uzávierka križovatky Nitra – Sever na rýchlostnej ceste R1A.

Ilustračný obrázok k článku Kolóny do priemyselného parku sa končia: Privádzač z R1 opäť otvoria
6
Galéria
Zdroj: TASR

Uzávierka križovatky Nitra – Sever na rýchlostnej ceste R1A komplikovala rannú dopravu v Nitre dva mesiace. Kolóny áut smerujúcich do priemyselného parku sa tvorili už pri kruhovom objazde pod Zoborom.

Nočnej mory bude čoskoro koniec. Uzávierka križovatky sa má skončiť 15. novembra o polnoci. „Podľa platných predložených dokladov by sa nemalo nič meniť a uzávierka by mala trvať do 15.11.2017 do polnoci. Zatiaľ nemáme od cestného správneho orgánu žiadne iné stanovisko, alebo žiadosť,“ povedala hovorkyňa KR PZ v Nitre, Renáta Čuháková.

O potvrdenie sme požiadali aj hovorkyňu ministerstva dopravy, Karolínu Duckú. Do uzávierky článku nám však odpoveď neposlala.

Uzávierka križovatky Nitra – Sever na rýchlostnej ceste R1A, sa začala v piatok 15. septembra. Dôvodom boli stavebné práce v strategickom parku Jaguar Land Rover. Jedinou prístupovou cestou do priemyselného parku sa tak stal zjazd z okružnej križovatky na ceste I/64 medzi Nitrou a Dražovcami. Táto križovatka je zároveň jedným z hlavných vstupov/výstupov do krajského mesta v smere od Topoľčian.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
FOTO: Privádzač z rýchlostnej cesty R1 do Priemyselného parku v Nitre znovu otvo
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM