Šport Tlačové správy

Kolesá a koliečka sú in: TOP športové aktivity, ktoré naberajú na popularite aj u nás

Voľný čas a šport k sebe neodmysliteľne patria. Toto spojenie naberá na význame s rastúcimi vonkajšími teplotami. Dni sa predlžujú, užívame si stále viac slnečných lúčov a to je zároveň príležitosťou naštartovať sa po zime fyzickou aktivitou. Aký šport si vybrať?

Ilustračný obrázok k článku Kolesá a koliečka sú in:  TOP športové aktivity, ktoré naberajú na popularite aj u nás
Zdroj: Fila

Zábava na kolesách

Prvé lastovičky aktívneho pohybu možno zvyčajne vidieť s kolieskovými korčuľami na nohách. Nájsť ich môžeme všade – na hrádzach, námestiach, v uliciach miest a najväčších nadšencov v skateparkoch. Pravidelne sa stretávajú aj s ďalšími športovcami na kolieskach. Skateboardy a longboardy už si tiež našli svoje miesto v mestách aj parkoch. Ľudia ich poznajú a vedia na pohľad rozoznať „skejt“ napríklad od pennyboardu.

Samozrejme na popularite nestrácajú ani bicykle a veľmi trendy sú tento rok ich verzie s elektrickým motorom – elektrobicykle. Nečakajte však, že z bicykla sa razom stane motorka. Motor je len asistenčný a má vám pomôcť k lepším výkonom. Ak by ste chceli do vašich kolieskových aktivít zahrnúť aj svoje ratolesti, môžu vám robiť spoločnosť na kolobežke, malom bicykli či odrážadle.

Zdroj: Kellys

Pre pánov aj dámy

Dnes už sa určite žiadny šport nemôže označiť ako výlučne ženský alebo mužský. Loptové športy hrá väčšina z nás, rovnako ako všetci radi jazdíme na bicykloch. Dokonca si ženy často nasadzujú boxerské rukavice a neboja sa zapotiť pri tvrdom tréningu.

Nie je dôležité, aký šport si vyberieme, dôležité je vôbec začať. Urobíme tým prospešnú vec pre naše fyzické aj duševné zdravie. Akýkoľvek rekreačný šport nám pomáha oddýchnuť si od každodenného stresu, prináša zábavu a pochopiteľne zlepšuje našu kondíciu.

V inSPORTline robia všetko preto, aby vám dokázali na jednom mieste ponúknuť kompletnú výbavu pre váš obľúbený šport. Samozrejmosťou je aj odborná asistencia pri nákupe, či už cez e-shop, alebo priamo v kamenných predajniach v Trenčíne, Bratislave či Košiciach. Vďaka tomu si môžete byť istí, že si vyberiete športový tovar presne podľa vašich potrieb a očakávaní.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Yedoo
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM