Rastislav Búgel Kultúra

Koláčiky, špeciality a dobrá nálada: Kupecká ulica ožije tekvicami!

Obľúbené podujatie bude mať po vlaňajšej premiére pokračovanie. Kupecká ulica aj tento rok ožije tekvicami, zaujímavými dobrotami a bohatým programom.

Ilustračný obrázok k článku Koláčiky, špeciality a dobrá nálada: Kupecká ulica ožije tekvicami!
Foto: Rastislav Búgel

Vyrezávané tekvice kam sa len pozriete. Vôňa koláčikov, čaju podávaného vo vyrezávaných tekvičkách a množstvo iného. Aj to nás čaká v piatok 31.októbra na Kupeckej ulici v Nitre. Už od 13:00 hodiny sa tak ponoríme do tekvicovej atmosféry.

„Posledný deň v októbri venujeme vyrezávaniu tekvíc a do novembra sa prehupneme vysvietenou ulicou,“ informujú organizátori podujatia. Priniesť budete môcť aj svoju tekvicu. „ Najkrajšie vyrezané tekvice budú štedro odmenené,“ informujú organizátori.

Pripravené budú rôzne tekvicové koláčiky, polievka, ktorú navarí Eva Pavlíková, dobrý čaj a zmrzlina. Nebude chýbať ani hudobný sprievod. Vystúpia tu Katarzia, Jamestown, Samuel Ksinan, TRYAMERA a Mr.Egon Gnoth. „Určite vás potešia aj výrobky od hand made predajcov, deti sa budú môcť zabaviť na Detskom jarmoku a vôbec, na každom kroku sa bude diať niečo tekvicové,“ informujú organizátori.

Pozrite si fotografie z minulého ročníka!

Piatok tekvicového
20
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM