Rastislav Búgel Krimi

Kde mala rodičov? Na mol opité 14-ročné dievča ležalo na ulici!

Operačný pracovník mestskej polície ostal po jednom telefonáte v šoku. V skorých ranných hodinách zavolal na číslo 159 muž, ktorý oznámil poriadne opité mladé dievča ležiace na chodníku.

Ilustračný obrázok k článku Kde mala rodičov? Na mol opité 14-ročné dievča ležalo na ulici!

Hliadka vyrazila na oznámenú Mostnú ulicu. Na mieste okamžite objavili, pred jedným z podnikov, malé dievča. Vedľa dievčatka ležali vyzuté topánky, slečna mala na sebe len tričko a šponovky.

Na otázky policajtov odpovedala len so značnými problémami. Po noci strávenej na chodníku sa triasla od zimy a neustále vykrikovala: „Som ožratá, odvezte ma domov!“

Dievča bolo značne opité, preto policajti na miesto privolali aj rýchlu zdravotnú pomoc. Po príchode lekárov sa konečne podarilo zistiť totožnosť dievčaťa. Policajti ostali v šoku. Jednalo sa o iba 14– ročné dievča z Nitry.

„Sanitkou bola prevezená na ošetrenie na detské oddelenie Fakultnej nemocnice. Porušenia zákonov v danom prípade nebolo možné doriešiť hliadkou na mieste pre nedostatok informácií a zhoršenú komunikáciu s maloletou, preto boli v zmysle zákona postúpené na ďalšie doriešenie,“ informuje MsP v Nitre.

Foto: ilustračné Nitra24.sk/mspnitra

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM