Lucia Lauková Šport Hokej

Kapitán majstrovskej Nitry Dušan Milo oslavuje narodeniny: HK Nitra mu vzdá hold

Bývalí kapitán Corgoňov oslavuje narodeniny. HK Nitra mu chce zablahoželať a vyjadriť vďaku za služby odvedené v prospech nitrianskeho hokeja.

Ilustračný obrázok k článku Kapitán majstrovskej Nitry Dušan Milo oslavuje narodeniny: HK Nitra mu vzdá hold
Zdroj: TASR

Bývalý kapitán HK Nitra Dušan Milo oslávil 5. marca 44 rokov. HK Nitra sa rozhodlo pri tejto príležitosti zagratulovať kapitánovi majstrovskej Nitry pred zrakmi fanúšikov na domácom ľade.

Slávnostný začiatok zápasu

Z tohto dôvodu sa bude niesť začiatok nedeľňajšieho zápasu 12. marca medzi Nitrou a Popradom v slávnostnou duchu. „Klub HK Nitra vzdá poctu bývalému kapitánovi tímu, ktorý je dnes asistentom trénera, Dušanovi Milovi. Dušan pred pár dňami oslávil svoje 44.narodeniny. Klub mu chce zablahoželať, ale takisto vyjadriť svoju vďaku za výborné služby odvedené v prospech nitrianskeho hokeja,“ píše sa na FB profile HK Nitra.

Pripravené je aj prekvapenia

Dušan Milo sa počas svojej kariéry pod Zoborom zapísal do histórie klubu a získal si priazeň hokejových fanúšikov. „Dušan bol kapitánom majstrovského tímu z minulej sezóny a vôbec prvý nitriansky hráč, ktorý sa dotkol pohára pre majstrov. Jeho bohatú a úspešnú kariéru zdobí aj titul majstra sveta z roku 2002. Ceremoniál bude symbolickou bodkou za jeho skvelou kariérou. Príďte i vy vzdať hold kapitánovi majstrovskej Nitry. P.S. Tešiť sa môžete aj na ďalšie prekvapenie,“ dodáva sa na FB profile HK Nitra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM