Lucia Lauková Správy

Juraj z Nitry upaľoval s partnerkou do pôrodnice: Doprovod im urobila polícia

Juraj z Nitry viezol svoju partnerku s pôrodnými bolesťami do nemocnice, pričom prekročil povolenú rýchlosť. Auto zastavili policajti.

Ilustračný obrázok k článku Juraj z Nitry upaľoval s partnerkou do pôrodnice: Doprovod im urobila polícia
2
Galéria

Nestáva sa často ak vôbec, že polícia informuje o príbehoch s dobrým koncom. Výnimočne dobrú správu oznámila Polícia Slovenskej republiky na svojom FB profile. Všetko sa to začalo vo štvrtok 18. mája, keď diaľniční policajti spozorovali auto, ktoré prekročilo maximálnu povolenú rýchlosť na diaľnici. Ako uvádza polícia vodiča následne zastavili na odpočívadle.

Vypisovanie pokuty sa však nekonalo. „Za volantom sedel Juraj z Nitry. Vedľa neho bola jeho partnerka, ktorá mala pôrodné kontrakcie a bolo na nej vidieť, že už má veľké pôrodné bolesti,“ píše sa na FB polície.

„Policajti okamžite vyrozumeli operačné stredisko Krajského riaditeľstva, že kvôli bezpečnosti a plynulosti jazdy vykonajú doprovod do pôrodnice,“ uvádza polícia. Že do pôrodnice pôjdu, ešte v tom čase budúci rodičia, s doprovodom diaľničnej polície sa páru nemohlo ani snívať.

Nakoniec všetko dobre dopadlo a budúci otecko, aj keď bol pripravený znášať dôsledky, od policajtov dostal len napomenutie. To najkrajšie však ešte len prišlo, potom ako sa dozvedel, že jeho partnerka zvládla pôrod bez komplikácií a porodila mu zdravého syna. „Zachariáš má 50 cm a 3,30 kg. Je zdravý ako buk. Možno raz posilní naše rady,“ s úsmevom dodáva Polícia Slovenskej republiky.

Juraj z Nitry upaľoval s partnerkou do pôrodnice: Doprovod im urobila polícia
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM