Tlačové správy

Jazdené auto rýchlo a bez zbytočného vybavovania? Špecialista na financovanie áut z Nitry vám poradí, ako na to

Kúpiť si dnes novučičké auto v hotovosti je dnes utópiou pre viacerých ľudí. Preto mnohí využívajú možnosť kúpiť si na splátky nejaké to jazdené. V Nitre vám ho spoločnosť Martin Anderson pomôže prefinancovať tak, aby nezaťažil váš mesačný rozpočet.

Ilustračný obrázok k článku Jazdené auto rýchlo a bez zbytočného vybavovania? Špecialista na financovanie áut z Nitry vám poradí, ako na to
Zdroj: Dnes24.sk

V Nitre si teraz môžete kúpiť jazdené auto na splátky bez zbytočného čakania. Martin Dome zo spoločnosti Martin Anderson vám ho zabezpečí bez ohľadu na to, či si ho chcete kúpiť cez autobazár, od súkromného inzerenta, alebo dať si ho doviesť rovno zo zahraničia (len v rámci Európskej únie, pozn. red.)

Ako to funguje?

Veľmi jednoducho a rýchlo! Vyberiete si auto, ktoré chcete kúpiť. Skontaktujete zástupcu spoločnosti Martin Anderson, stretnete sa, zabezpečí výber auta a pripraví vám výpočet splátok podľa vašich požiadaviek či možností .

V čom je to výhodné?

Keby ste kupovali auto na splátky na vlastnú päsť, trvalo by vám týždne, kým by ste sa zorientovali v podmienkach bankových a nebankových úverových spoločností. Najmä bankový sektor by totižto preveroval vaše daňové priznanie, schopnosť auto splácať a všetku dokumentáciu k tomu potrebnú. Vďaka tomuto sprostredkovateľovi z Nitry máte zmluvu pripravenú do 1 hodiny!

„Viem poradiť pri výbere auta, najzhodnejšiu cestu v procese schvaľovania úveru, voliteľnej doby splácania, flexibilnej výške splátok… Všetko je o efektívnej komunikácii a dlhoročnej skúsenosti,“ vysvetľuje Martin Dome. Ako ďalej pokračuje, každé kupované auto musí byť preverené – či nemá prerazené číslo, nie je naň exekúcia alebo či nie je predmetom trestnej činnosti. Toto všetko za vás zistí úverová spoločnosť a s minimálnou dobou čakania!

Navyše, úrokové sadzby, ktoré vybaví, kopírujú ponuku komerčných bánk pri spotrebnom úvere . Nemusíte sa preto obávať premrštenej a nereálnej ponuky.

„S Martinom bola vždy vysoká spokojnosť, nakoľko sme riešili financovanie viacerých áut. Veľmi si vážim, ako dokáže promptne zareagovať na moje požiadavky. Myslím si, že v Nitre je jedným z najlepších, ak nie najlepší, odborník na predaj áut na splátky a človek na správnom mieste,“ povedal Andrej Teplanský, sprostredkovateľ na činnosť v oblasti služieb a finančníctva.

„Celá realizácia kúpy môjho auta prebehla veľmi rýchlo. Pán Dome bol dokonca ochotný pomôcť mi aj keď bol odcestovaný v zahraničí a z tade so mnou všetko komunikoval. Po jeho návrate na Slovensko sme sa stretli a doladili už ďalšie veci. Takže z mojej strany veľká spokojnosť a odporúčam využiť jeho služby aj ostatným,“ pochvaľuje si priateľský a profesionálny prístup tím líderka v call centre Silvia Hatalová.

Informujte sa aj vy v prípade záujmu na tel. čísle 0917 228 469 alebo na infomartinanderson@gmail.com

foto: Facebook Auto na splátky

Martin Andreson  - Auto na splátky
3
Galéria
Martin Andreson  - Auto na splátky
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM