Rastislav Búgel Iné športy

Jarná neporaziteľnosť Rytierov pokračuje: Hokejbalisti zdolali aj Petržalku

V 21. kole hokejbalovej extraligy zdolali Nitrianski Rytieri hráčov Petržalky. Úvod však bol pre Nitru ako zo zlého sna.

Ilustračný obrázok k článku Jarná neporaziteľnosť Rytierov pokračuje: Hokejbalisti zdolali aj Petržalku
Foto: Rastislav Búgel

V 21. kole našej najvyššej hokejbalovej súťaže hostila Nitra hráčov Jokerit Petržalka. Pre Nitranov hneď v úvode stretnutia prišla studená sprcha. Hráči Jokeritu z konca extraligovej tabuľky zaskočili Nitru aktívnou hrou. Už v úvode sa hostia dostali do vedenia a v priebehu prvého dejstva pridali do nitrianskej siete ešte jeden gól (0:2).

Nitra sa dostala do zápasu

V priebehu druhej tretiny Nitra zmenila štýl hry a súperovi už nedovolila toľko, ako v prvom dejstve. To sa prejavilo aj na priebežnom výsledku, keď sa Rytieri v úvode tretiny konečne presadili a znížili na rozdiel jediného gólu. Onedlho prišla ďalšia nitrianska rana a bolo vyrovnané (2:2). Do konca tretiny dokázali nitrianski hokejbalisti ešte otočiť zápas na svoju stranu (3:2).

Rozhodnutie v závere

V poslednom dejstve videli desiatky divákov pod Zoborom rýchly hokejbal. Rytierom sa podarilo hosťujúceho brankára prekonať ešte v jednom prípade a za stavu 4:2 si tak pripísali ďalšie cenné jarné víťazstvo, ktoré stále drží nitriansky celok v hre o prvé miesto extraligovej tabuľky.

HBK Nitrianski Rytieri Nitra – Jokerit Petržalka 4:2 (0:2, 3:0, 1:0)

Foto: Rastislav Búgel

HBK Nitrianski Rytieri Nitra	 4 : 2	Jokerit  Petržalka
25
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM