Rastislav Búgel Krimi

Hrozný nález pri letisku: Na lane visel obesený mladík (†31)

Na riadiace stredisko MsP v Nitre prišlo hodinu popoludní hlásenie o náleze obeseného muža. Na miesto vyrazila hliadka a zistila,že hlásenie bolo opodstatnené. Na poľovníckom posede visel mŕtvy muž.

O jednej hodine poobede zmobilizoval riadiace centrum mestskej polície pracovník Povodia Váhu. Kúsok za letiskom v Janíkovciach vraj našiel obeseného chlapa. Najbližšia motorizovaná hliadka okamžite vyrazila na určené miesto. Na mieste našli mŕtveho obeseného muža.

Iba 31-ročný mladík z Janíkoviec sa obesil na poľovníckom posede na ťažné lano. Pripravený bol dôkladne a všetko svedčí tomu, že samovraždu mal dobre naplánovanú. V batohu nájdenom pri mŕtvole polícia okrem fotografií, občianskeho preukazu, našli aj náhradné lano.

**„Príslušníci MsP spolu s hliadkou policajného zboru zabezpečili miesto činu a pohotovostný lekár vyhlásil, že osoba je mŕtva, podľa jeho názoru už niekoľko hodín. Privolaný obhliadajúci lekár tiež prehlásil osobu za mŕtvu a predbežne vylúčil i cudzie zavinenie,“ **informujeportál MsP v Nitre. Muž po sebe nezanechal žiadny list na rozlúčku ani iný odkaz.

Údajný feťák chcel vyskočiť z okna! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.139222_Dra­ma-na-sidlisku:-Udajny-fetak-chcel-vyskocit-z-okna!]Viac sa dozviete TU![/link] Policajti zachránili v poslednej sekunde muža skáčuceho z mosta! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.139025_Dra­ma-na-moste:-Samovrah-chcel-skocit-pred-policajtmi!]Viac sa dozviete v TOMTO článku![/link]

Nitra24.sk/mspnitra Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM