Katarína Jankeje Krimi

Hrozivo vyzerajúca nehoda: Vodič (49) vpálil do stromu, spolujazdci skončili s ťažkými poraneniami!

Desivo vyzerajúca nočná dopravná nehoda! Vodič prešiel do protismeru a vpálil do stromu, spolujazdci utŕžili ťažké poranenia.

Ilustračný obrázok k článku Hrozivo vyzerajúca nehoda: Vodič (49) vpálil do stromu, spolujazdci skončili s ťažkými poraneniami!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia v Topoľčanoch prijala v noci oznámenie o hrozivo vyzerajúcej dopravnej nehode medzi obcami Chrabrany a Ludanice. „Asi o pol štvrtej nadránom došlo na tomto úseku k nárazu osobného vozidla Škoda Octávia do stromu. 49-ročný vodič idúci smerom na obec Chrabrany po prejdení pravotočivej zákruty prešiel do protismeru, kde narazil do stromu,“ informovala Renáta Čuháková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

Pri nehode sa vodič a jeden zo spolujazdcov zranili ľahko. Také šťastie však nemali ostatní. Ako ďalej pokračuje hovorkyňa: „Ďalší traja spolujazdci utrpeli ťažké poranenia, kvôli ktorým sú hospitalizovaní v topoľčianskej nemocnici. Alkohol v dychu vodiča policajti nezistili. Na vozidle vznikla pri nehode škoda za viac ako 3 000 eur."

Poverený policajt začal trestné stíhanie vo veci pre prečin ublíženia na zdraví. Okolnosti a príčiny tejto dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania topoľčianskej polície. „Na mieste bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy, ktorého znalecký posudok pomôže odhaliť presnú príčinu tejto dopravnej nehody,“ dodala Čuháková.

Nehoda medzi obcami Ludanice a Chrabrany
2
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM