Rastislav Búgel Krimi

Hrôza! Ozbrojená lúpež za bieleho dňa

Daniel (26) prepadol potraviny so zbraňou v ruke. Stalo sa tak počas bieleho dňa o desiatej hodine ráno. Ušiel však bez lupu.

Mladík vtrhol do predajne s kapucňou a s okuliarmi na hlave. Vytiahol zbraň a chystal sa kradnúť. Výkrikom „dajte mi peniaze a nikomu sa nič nestane,“ požadoval vydanie hotovosti. V čase prepadu vyšiel zo skladu vedúci predajne. Mladík (26) namieril zbraň na vedúceho, no keď predavačka pokladňu neotvárala, rozhodol sa vziať nohy na plecia. Na zlodeja už pred predajňou na Moskovskej ulici čakal brat. Naštartovaný Fiat Marea ich oboch odviezol preč.

Okamžite bolo po páchateľovi rozbehnuté pátranie. Policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky muža do 10 minút zadržali. 27 ročného Daniela z Nitry predviedli na oddelenie a vykonávajú sa všetky potrebné procesné úkony. „Zadržaný bol aj 25 ročný vodič auta, ktorý je bratom páchateľa. Nikto nebol zranený. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže, za ktorý mu hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov,“ povedala hovorkyňa KR PZ Božena Bruchterová.

Foto: Ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM