Aktualizované Rastislav Búgel Krimi

Tragická nehoda neďaleko Nitry: Jeden človek neprežil!

Vážna dopravná nehoda sa podľa hasičov stala na známej ceste. Tá sa, ako informovali hasiči skončila žiaľ smrťou, pre jedného človeka.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda neďaleko Nitry: Jeden človek neprežil!
Zdroj: TASR

Ako uviedla hovorkyňa Hasičského a Záchranného zboru Júlia Kedrová, dnes 7. decembra 2015 v ranných hodinách bola ohlásená dopravná nehoda 2 osobných motorových vozidiel pred obcou Kľačany.

„V dôsledku dopravnej nehody boli dve osoby zranené a jedna osoba utrpela smrteľné zranenie. Zasahujúci hasiči z Hlohovca vyslobodili pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia zraneného vodiča, poskytli mu predlekársku prvú pomoc a odovzdali ho do starostlivosti záchrannej zdravotnej služby,“ informovala Kedrová.

Na havarovaných vozidlách hasiči podľa hovorkyne vykonali protipožiarne opatrenia a zabezpečili proti úniku prevádzkových kvapalín.

Policajná hovorkyňa Martina Kredatusová upresnila, že osobné auto Škoda Fabia sa pohybovalo v smere od Hlohovca na Kľačany a asi o 05:30 h prešlo z nezistených príčin do protismeru, kde sa zrazilo s oproti idúcim Fordom Mondeo.

„V dôsledku zrážky utrpel 51-ročný vodič Fordu z Kľačian zranenia, ktorým na mieste podľahol. Jeho spolujazdkyňa a 24-ročný vodič Fabie, rovnako z Kľačian, sa zranili a boli prevezení do nemocnice. Rozsah ich zranení zatiaľ nie je presne známy,“ pokračuje Kredatusová.

Ako muži zákona doplnili, v blízkosti nehody polícia uzatvorila cestu z oboch smerov a usmerňovala premávku po okolitých cestách. „Príčiny a okolnosti nehody polícia vyšetruje aj za pomoci znalcov. V týchto chvíľach je cesta už prejazdná,“ dodala policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM