Jakub Forgács Krimi

Vážna nehoda na obchvate Nitry: Auto urobilo niekoľko premetov, zasahoval aj vrtuľník

Nešťastné ráno! Na obchvate Nitry sa stala vážna nehoda. Štyroch ľudí podľa polície previezli do nemocníc, zasahovať musel dokonca aj vrtuľník.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda na obchvate Nitry: Auto urobilo niekoľko premetov, zasahoval aj vrtuľník
Zdroj: Webnoviny.sk

“Dnes asi o 7:25 sa na nitrianskom obchvate stala nehoda. V úseku v smere na Trnavu v ľavotočivej zákrute vodič pravdepodobne neprispôsobil svoju jazdu, vyletel na zvodidlá a s autom urobil niekoľko premetov,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

V aute boli podľa jej slov štyria ľudia. „Pri nehode sa ľahko zranili traja z nich, z toho jedným bol vodič a jedna osoba skončila s ťažkými zraneniami,“ pokračovala hovorkyňa.

„Všetci zranení boli prevezení do nemocníc v Nitre, v Trnave a v Galante,“ uviedla Čuháková, ktorá doplnila, že pri nehode zasahoval aj vrtuľník, ktorý zosadol na pole, aby nemusela byť obmedzená premávka.

„Posádka vrtuľníka prevzala po prílete najťažšie raneného muža, ktorý sedel za vodičom auta, utrpel vážne poranenia viacerých častí tela, bol pri vedomí,“ informovala Zuzana Turočeková z Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby ATE. Zranenie mladíka boli vážne. „23-ročného muža napojili na umelú pľúcnu ventiláciu a po preložení na palubu vrtuľníka previezli do nemocnice v Nitre, kde ho odovzdali lekárom Kliniky anestéziológie a intenzívnej medicíny,“ informuje Turočeková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM