Rastislav Búgel Krimi

Hororový skok nahého Ernesta: Prečo si vybral smrť?

Mladík, ktorý si vzal život na sídlisku Klokočina, nikdy nebol dieťaťom šťasteny. Adopcie, ústavy a napokon šokujúci skok. To bola jeho životná cesta, ktorú sa náhle rozhodol ukončiť. Priateľom však nesmierne chýba.

Ernest (†19) sa včera popoludní vyviezol výťahom na siedme poschodie bytovky na Partizánskej ulici. Otvoril dvere na medziposchodí, vyzliekol sa do naha a skočil. Ani ochotný okoloidúci a privolaní záchranári mu už nedokázali pomôcť. Pád zo siedmeho poschodia na asfaltový chodník ukončil mladý život.

Deti všetko videli[/size][/co­lor]

V to slnečné osudové popoludnie sa na ihrisku priľahlej školy hralo množstvo detí. Tie videli mladého Ernesta preliezať zábradlie a padať do prázdna. Okolo bytovky prechádzalo viacero ľudí. Všetci sú z tragédie hotoví. //„Videla som z diaľky ako dačo padá z najvyššieho poschodia. Až po chvíli som si zhrozená uvedomila, že to je človek. Nebola som schopná pohybu,“ //prezrádza pani, ktorá z pochopiteľných dôvodov nechcela prezradiť svoje meno.

Prečo sa mladučký Ernest rozhodol spáchať takúto premyslenú samovraždu? Mnohí teraz špekulujú o tom, čo sa mu odohrávalo v hlave, keď v pokoji otvoril dvere, vyzliekol sa a skočil. To už definitívne nerozlúšti asi nikto, jasné je však to, že veľkú mieru na tom mohol mať život, ktorý sa skôr podobal na tŕnistú cestu.

Neľahké detstvo[/size][/co­lor]

Ernesta si už ako malého adoptovala rodina z dediny Vinodol, ležiacej v okrese Nitra. Od útleho detstva sa ho snažili vychovávať a zahŕňať láskou. Starostlivosti si mladík užíval až do svojich 16. rokov. Mladý Ernest bol vraj ale ako odtrhnutý vagón a rodina si sním užila svoje.  „Starala sa o neho jedna rodina v našej dedine od malička až do 16-tich rokov. Bol však nezvládnuteľný a vrátil sa do ústavu. Tá rodina z našej dediny o ňom už tri roky nemala žiadnu správu. Nevedia, kde Ernest bol a čo robil,“ povedal podľa portálu čas.sk jeden zo susedov starostlivej rodiny.

Ernest prešiel základnou školou a neskôr študoval na SPŠ v Nitre. Štúdium na strednej škole dokončil iba vlani. O jeho ďalších aktivitách nemáme žiadne informácie. Podľa jeho činnosti na sociálnych sieťach by sa dalo súdiť, že nenadväzoval veľa kontaktov. Za dva roky si na najväčšej sociálnej sieti pridal do okruhu svojich najbližších iba 36 ľudí. Je tak aj možné, že bol uzavretý a ľudí si k telu len-tak nepúšťal.

Nejasností v prípade je neúrekom. Mladík však svojim známym rozhodne chýba. „Odpočívaj v pokoji Ernest, navždy…“ stojí pri jednej z jeho fotografií. Strastiplný život mladíka ukončila v 19.rokoch záhadná samovražda. O mesiac by sa Ernest dožil okrúhlych 20. narodenín. [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.133573]Vi­ac sa dozviete TU![/link]

[color=#ff0000]­[size=18]V je­den deň sa v Nitre stali dve veľké tragédie! O utopenej Vaneske (+3) [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.133607]čí­tajte TU![/link][/si­ze][/color]

ernest_rigo
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM