Rastislav Búgel Hokej

Hokejový zápas kola: Prvá Nitra doma privíta Zvolen

Nitrianski hokejisti sú na víťaznej vlne. Líder extraligovej tabuľky doma privíta Zvolen, ktorý je momentálne na piatom mieste.

Ilustračný obrázok k článku Hokejový zápas kola: Prvá Nitra doma privíta Zvolen
Foto: Rastislav Búgel

32.kolo hokejovej extraligy klope na dvere. V utorok 9.decembra bude prvá Nitra na vlastnom ľade hostiť celok, ktorý je na piatom mieste – Zvolen.

Nitra má na svojom kole 71 bodov a je tak na priebežnom prvom mieste, keď má pred druhými Košicami náskok dvoch bodov. Pred treťou Banskou Bystricou vedie o tri body. Zvolen patrí v tejto sezóne medzi lepšie celky. Aktuálne je so 61 bodmi na piatom mieste. Na štvrtý Poprad stráca jediný bod. Náskok pred Trenčínom na šiestom mieste je už 9 bodov.

A aká je vzájomná bilancia oboch tímov v tejto sezóne? Zvolen zatiaľ recept na Nitru nenašiel. V prvom vzájomnom zápase vyhrala Nitra na ľade Zvolena 3:4, druhé zápolenie v Nitre už bolo o poznanie jednoznačnejšie (6:2). Zatiaľ posledný spoločný zápas z polovice novembra opäť vyhrala Nitra, keď si pripísala tretie vzájomné víťazstvo. Na ľade Zvolena sa zrodil výsledok 0:3.

Ako informoval klub na svojej webovej stránke,Michal Valent nastúpi ako dvojka za Vlastimilom Lakosilom. Štart Mráza je otázny. Chýbať by mal Henrich Ručkay, ktorý má zranenú ruku. Zápas so Zvolenom je na programe v utorok 9.decembra o 17:30 hodine v Nitre.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM