Rastislav Búgel Hokej

Hokejový Slovkia Cup pod Zoborom: Divákom odporúčajú prísť na štadión v predstihu

Pokiaľ plánujete navštíviť hokejové zápasy slovenskej reprezentácie na turnaji v Nitre, čítajte pozorne. Zväz odporúča váš skorší príchod.

Ilustračný obrázok k článku Hokejový Slovkia Cup pod Zoborom: Divákom odporúčajú prísť na štadión v predstihu
Foto: Rastislav Búgel

„Organizačný výbor Slovakia Cupu v Nitre, ktorý sa odohrá 10. a 11. februára upozorňuje divákov, ktorí prídu na všetky slovenské zápasy, aby prišli na štadión v dostatočnom časovom predstihu,“ informuje SZĽH na svojom webe.

Zimný štadión bude otvorený poriadne skoro. Stane sa tak už 1 a pol hodiny pred úvodným buly , ktoré je naplánované v piatok a sobotu o 18.00.

Ako sa píše na webe SZĽH, každý návštevník prejde pri vstupe na štadión bezpečnostnou kontrolou. „Vy­konávanie bezpečnostných kontrol pri vstupe na štadión prebieha pri zápasoch reprezentácie štandardným spôsobom a kontroly sú realizované v zmysle zákona. Veríme, že kombináciou skoršieho príchodu divákov na štadión s väčším počtom vstupov do arény, ako aj navýšením počtu členov usporiadateľskej služby dosiahneme to, že všetci diváci budú sedieť na svojich miestach už pri úvodnom buly. Do hľadiska nebude možné priniesť si jedlo a nápoje,“ povedal bezpeč­nostný manažér SZĽH Marek Bednárik pre web zväzu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM