Marek Pindeš Hokej

Hokejový fanklub pozýva fanúšikov na výjazd do B.Bystrice!!!

Hokejová Slovnaft extraliga sa prehupla do bojov o majstrovský titul.

Play-off je tu a výjazdy tiež! Termíny: sobota 13.03.2010, nedeľa 14.03.2010 Cena vrátane vstupenky: fanklubáci 8,–€; nefanklubáci 10,–€ Odchod: o 13:30 hod. od Nitra arény. Zraz a nastupovanie do autobusov od 13:00. Pri nástupe je potrebné sa preukázať občianskym preukazom!

Prihlasovanie: VÝLUČNE mailom na jaja(at)fans(dot)sk. Do predmetu mailu uveďte VYJAZD BB a do textu správy meno a priezvisko, telefónne číslo, číslo OP(kto nemá OP môže ísť len s doprovodom plnoletej osoby, t.z. 18 rokov a viac) a termín, o ktorý máte záujem. Prihlášky, ktoré nebudú obsahovať všetky potrebné(tu uvedené) náležitosti a údaje, budú zaradené až na koniec zoznamov, preto si dajte na to pozor!

Každý prihlásený dostane potvrdzujúci mail s identifikačným kódom, podľa ktorého sa nájde v príslušnom buse. Zoznamy so zadelením do autobusov budú zverejnené najneskôr v piatok 12.03.2010 vo večerných hodinách (po 21-ej hodine).

Keďže na tento výjazd je veľmi málo času, budú prihlášky zaraďované do autobusov doradu (bez prehadzovania a „párovania“). Preto ak chcete byť v autobuse celá partia, prihláste sa spoločne jedným mailom.

Info pre záujemcov, ktorí idú na autách: vstupenky si kúpte hneď v Nitre cez ticketportal http://www.ticketportal.sk/search2.asp?… , sektor C1-C6

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM